7 Důvody, proč jsou lidé, kteří nosí hodinky do práce, úspěšnější

Datum vydání:2020-07-08

Sledování času je v dnešním světě důležité.Jak se hodiny stávají všudypřítomnými na chytrých telefonech a jiných zařízeních, můžete se ptát, zda nošení hodinek dává smysl.Existuje několik dobrých důvodů, proč nosit hodinky v profesionálním světě.Mějte tyto tipy na paměti, když jdete hledat hodinky příště.

Zatímco hodinky jsou užitečné, je to nakonec přízvuk nebo doplněk k vašemu stylu.Pokud máte omezený rozpočet, není třeba jít do dluhu kreditní karty koupit Rolex.

Nicméně, při nošení hodinek jsou určité výhody.Tady je sedm.   důvody, proč lidé, kteří nosí hodinky jsou obecně úspěšnější:


První.Mají elegantní styl.

Ve většin ě firem a ve většině situací, existují výhody na Haven''Joft35; 103; elegantní styl.Oblečení hodinek je perfektní doplněk k dokončení obleku a kravaty.Nosit hodinky s kovovým pásem nebo kvalitní koženou páskou je často dobrá volba.

Tip: Dobré pravidlo palců je nosit hodinky s kovovým tělem s obleky a oblečením.Nechte doma plastové a gumové hodinky.   Tyto hodinky jsou nejlepší pro cvičení, plavání a další činnosti.

Dva.Vědí, jak zapůsobit na pracovní pohovory

Během pracovního pohovoru je důležit é zanechat dobrý dojem.   Mark Horstman, spoluzakladatel   Manažer Tools, doporučuje nosit hodinky na pohovory.Dělá toto doporučení, protože řízení času v rozhovoru je důležité.Kontrola hodinek v tom prostředí je jemné gesto.Pokud zkontrolujete čas tím, že vytáhnete svůj telefon, může si prohlížeč myslet, že kontrolujete svůj e-mail.To je rychlý způsob, jak vytvořit špatný dojem.

Tři.Oni vědí, jak   Fit in na Wall Street

V určitých odvětvích je nošení dobrých hodinek důležitým způsobem, jak ukázat, že jste součástí davu.Například někteří, kteří pracují na   Wall Street má ráda nakupování.   klasické Rolexové hodinky   na aukcích.Patek Philippe je další populární volba hodinek pro investiční bankéře.

Ať se vám to líbí nebo ne, hodinky jsou všeobecně považovány za symbol na Wall Street.

Čtyřko.Oni   Oceňuji dobrou kvalitu

Úspěšní lidé znají význam nákupu a používání vysoce kvalitních produktů.To je důvod, proč mnoho úspěšných lidí zaplatí $100, $500 nebo více $1000 za hodinky.Stojí to za to utratit za kvalitní hodinky, zejména s klasickým stylem, který nikdy nevyjde z módy.


James Bond nosil Rolexkové hodinky.   V šedesátých letech a tyto hodinky jsou stále v poptávce, dokonce i na aukcích.

Pětka.Vědí, co se děje v Evropě.

V některých zemích, nosit hodinky ukazuje, že jste seriózní profesionál podle tohoto   Forbes ův článek.Pokud jdete pracovat pro velkou evropskou společnost nebo organizaci, možná budete muset začít nosit špičkové hodinky.Pokud si nejste jisti volbami hodinek, podívejte se kolem a podívejte se, jaké hodinky, pokud nějaké, manažeři a špičkoví umělci nosí.Na základě těchto pozorování, budete znát správný přístup na správné hodinky nosit.

Šestka.Nosí správné hodinky pro správnou příležitost

Můžete mít více hodinek pro různé účely.Běhači maratonů, plavci a jiní sportovci často nosí hodiny odolné vodě, které mohou být potrestány a nadále fungují.Pokud se chcete zúčastnit večerní akce s ostatními profesionály, dává smysl nosit šaty hodinky.


Sedmička.Oni vědí   Jak se přizpůsobit

Existují určitá odvětví, která se moc nezajímají o hodinky.Dovnitř   Silikonové údolí   a Kalifornský technický průmysl, je běžné nosit jednoduché hodinky jako Timex nebo Citizen.Pokud jste v organizaci plné in ženýrů nebo technologických typů, možná zjistíte, že nošení Apple Watch je lepší volba, pokud chcete zapadnout.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
HONG KONG JUNLIN PACKAGING CO., LIMITED

Pracovní pozice: Foreign trade clerk

oddělení: Ministry of Foreign Trade

Telefon společnosti: +86-076982023218

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +8618929262887

webová stránka: junlin.infocsb2b.com

Adresa: No.15, Qile Street, Caole District, Xiegang Town, Dongguan, Guangdong Province, China.

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top