Použití chladicí věže/pracovní princip/technické vlastnosti

Datum vydání:2020-07-08

Popis produktu

První.Aplikační oblasti: Produkty jsou široce používány v cirkulujícím procesu chlazení vody civilní, centrální klimatizace, tavení, potraviny, klimatizace, vstřikování, lékařství, tisk a barvení průmyslu.

Dva.Funkce produktu: Vhodné pro nízkohlučné obytné oblasti nebo centrální klimatizační systém cirkulující vody, civilní cirkulační systém vody

Tři.Model produktu: model monomerní specifikace z 50m3/h--5000m3/h



pracovní princip

Čtvercová chladicí věž používá technologii pro výměnu tepla proudového plynu, aby dosáhla chladícího efektu.

Teplá voda je distribuována do distribučních systémů vody na obou stranách chladící věže potrubí a vertikální kapka dosahuje jednotné distribuce vody.Unikátní průtokový kanál umožňuje průtok vody, aby na povrchu plnidla vytvořil velkoplošný tekoucí vodní film.Zaveďte vítr, aby zaplnil vrstvu, takže vzduch může rychle odstranit teplo ve vodě dosáhnout studené a tepelné výměny, a teplo je tažen pryč horním ventilátorem dosáhnout chladícího efektu.



Technické vlastnosti

První.Strukturální funkce: konstrukce proti korozi, žádné opotřebení součástí uvnitř, a extrémně nízká míra opravy.Hlavní část skořepiny je vyrobena ze skleněné oceli a vnitřní struktura je vyrobena z uhlíkové oceli.Život v designu je patnáct let.

Dva.Účinnost výměny tepla; patentovaný výplňový mechanismus má malou odolnost vůči větru, velkou redistribuci pro vodu a vysokou tepelnou výkonnost.

Tři.Konstrukční normy:

Standardní typ: Teplota vstupní vody 37 8451bares;, teplota vody na výstupu 32 stěna 8451;, teplotní rozdíl 5 stěna 8451;;

Průmyslový typ: teplota vstupní vody 42 zásobník 8451;, teplota vody na výstupu 32 zásobník 8451;, teplotní rozdíl 10 stěna 8451;;

Typ vysoké teploty: teplota vstupu do vody 60 zásobník 8451;, teplota na výstupu 35-stěna 8451;, teplotní rozdíl 25 odpis 8451;;

Čtyřko.Náklady na údržbu: stabilní a trvalá struktura, standardní instalace, snadná obsluha a extrémně nízká míra opravy.

      Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd. (zkratka: Dongguan Lingtian) je komplexní podnik založený na technologii integrující R & D, výroba, prodej a inženýrská instalace.Je největším dodavatelem zařízení chladících věží pro úsporu energie v Jižní Číně, specializujícím se na vývoj, výzkum a výrobu Plného sortimentu klimatizačních věží, turbínových chladících věží, chladících věží, energeticky úsporných transformací, čtverečních, ultranízkých hluku, vysokoteplotních chladicích věží atd.;Výrobky se prodávají po celé zemi.



Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Pracovní pozice: Marketing manager

oddělení: Marketing Department

Telefon společnosti: +86-0769-82605139

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-189-0269-0017

webová stránka: lingtian.infocsb2b.com

Adresa: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top