Podélné krátkodobé tahové vlastnosti tahového oleje H13nástrojového ocelového oleje zhaskované z 1010 ° C (1850 ° F) a zdvojnásobeny temperamentnína uvedenou tvrdost.

Datum vydání:2024-05-05

aisi H13 Tool Steel

aisi H13 Ocel je 5% CR Ultra-high pevnánástrojová slitina s vyšším obsahem molybdenu a vanadu. Molybdenum poskytuje vynikající houževnatost a vysokou ztvrdnost; Vanadium má zanásledek vyšší stupeň disperze tvrdých vanadových karbidů, což má zanásledek vyšší odolnost proti opotřebení. Má dobrou odolnost vůči temperování, dobrou odolnost proti únavě a vynikající odolnost proti teplu a udržuje vysokou tvrdost a sílu při zvýšených teplotách. Je to hluboké kalení a má velmi vysokou houževnatost, která umožňuje kalení velkých sekcí chlazením vzduchu. Praskání tepelných šokůnení problém. Jeho odolnost vůči tepelné únavě, erozi a opotřebení zněj činí materiál formy volby pro odlitky hliníku a hořčíku a také mnoho dalších horkých pracovních aplikací. H13 kov však podléhá vodíkovému odvření a může býtnitrided pro další odolnost proti opotřebení.nmechanické vlastnosti atd.

Chemical Composition

&#note: limit manganu je ≤ 1,0 % pro H13 resulfurized. Jako hustota, specifická tepelná kapacita a tepelné vlastnosti jsou vníže uvedené tabulce uvedeny elastické modul. Hladiny. Bar

oil uhasil z 1010 ° C (1850 ° F) a zdvojnásobil se zmírněnna uvedenou tvrdost.

 

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan hongde crafts co.,ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top