Odpovědi na otázky: Nemůže čtvercová chladicí věž protiproudu použít sběrač vody?

Datum vydání:2020-07-09

Pochybnosti: Nemůže protiproudá čtvercová chladicí věž použít vodní kolektor? Odpověď rozhodně není možná! Proč je to?

 

Jak už název napovídá, sběrač vody je příslušenství, které hraje roli sběru vody. Jeho použití může účinně zabránit výskytu létající vody, zabránit ztrátě tekuté vody a také zabránit ztrátě cirkulující vody a činidel a chránit ekologické prostředí a šetřit vodní zdroje.

 

Sběratel vody chladicí věže je tvořen plastovou kostrou a šrouby. Má dobrou celkovou tuhost, nízkou hmotnost, nezměněný tvar, odolnost proti korozi a účinnost odstraňování vody více než 99,9%. Sběratel vody se snadno instaluje a udržuje. Materiál je pevný kvalitní pvc materiál.

 

Délka sběrače vody může být upravena podle původní velikosti chladicí věže, aby se usnadnila instalace v chladicí věži. Struktura lopatky je s-vlna, která má výhodu nízkého odporu, který může snížit odpor ve věži a snížit provozní náklady ventilátoru chladicí věže. Ve věži jsou obvykle instalována dvě patra.

 

Pokud v chladicí věži není žádný kolektor vody, je drift vody vážný. Jedním z nich je plýtvání vodou a druhým je to, že periferní zařízení je náchylné k rzi. Proto je použití chladičů vody v chladicích věžích zásadní.

38.jpg

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top