Zpráva o trhu s kabelovým svazkem v automobilovém průmyslu 2022-27: Sdílet, velikost, výhled a prognóza

Datum vydání:2022-09-06

Podle skupiny IMARC' poslední zprávu,"Trh automobilových kabelových svazků: globální trendy v průmyslu, podíl, velikost, růst, příležitosti a prognózy 2022-2027,"Globální trh automobilových kabelových svazků je oceněn na 76,1 miliardu dolarů v průběhu 2021. Skupina IMARC očekává, že trh dosáhne USD 99,7 miliardy do 2027 a roste na CAGR 4,4% během období 2022-2027.


Automobilové kabelové svazky představují elektrické sestavy různých komponent vozidla, jako jsou konektory, vodiče, svorky atd., používané k přenosu dat a napájení do jediného systému. Některé z přenášených informací zahrnují provoz a výkon vozu, stejně jako odesílání a příjem signálů senzorů. Automobilové kabelové svazky zajišťují spolehlivý přenos energie i v prostředích, jako je vysoká teplota, hluk, vibrace, vlhkost atd. Proto je široce používán v elektroinstalaci motorů, senzorů, podvozků, systémů vytápění, ventilace a klimatizace (HVAC) atd.


Trend trhu:


Rostoucí popularita elektrických vozidel (EV) vzhledem k rostoucímu povědomí o životním prostředí řídí především trh automobilových kabelových svazků. Kromě toho rostoucí poptávka po mnoha variantách výrobků, včetně hliníkových kabelových svazků, které pomáhají snižovat hmotnost vozidla, zlepšovat spotřebu paliva, snižovat emise uhlíku atd., dále posiluje růst trhu. Kromě toho se preference spotřebitelů od tradičních kabelových systémů po automobilové kabelové svazky objevuje jako významný induktor růstu díky vysoce bezpečným a spolehlivým připojením. Kromě toho, zvýšení investic do R&D činnosti zaměřené na rozvoj nákladů-efektivní optická vlákna také rozšiřují globální trh


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • YinHe (DongGuan) Electronic Technology Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top