Charakteristiky a výrobní proces regál Well Light Duty

Datum vydání:2022-06-22

top a spodní panely WellOR Light Duty Racking a Refrights jsou spojeny s děrováním a strhujícím připojením, struktura je bezpečná a stabilní. Střední panel je spojen s bezpečnostními kolíky, které jsou jednoduché a pohodlné a mohou upravit libovolné. Welfor také používá elektrostatický prášek k provádění prášku. Může to být podle barvy požadavku zákazníků. Má výhody dobrého vzhledu,není snadné oxidovat a snadno vyčistit. Snadná montáž je snadná montáž a ocelový panel je lze upravit vzdáleností 55 mm. Může být připojeno multi

group light clacketing, poté, co jsou vzhádky a panely zpracovány do polofiniovaných produktů, je konečným procesem práškovounátěr, pak můžeme zabalit a doručit.


welfor je specializován Při výrobě různých stojanů palet, konzolového stojanu, stojanu středního cla, mezzaninu a platformy, regálu úhlu, tlačení zpět, longspanrack,nýtový stojan, jízda v stojanu, stohovací stojan a další příbuzné úložné zařízení.

--

.


welfor přísně implementuje ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 a RMI Standard ve všech operacích. Welfornabízí širokou škálu produktů, které splňují veškeré plnění vaší objednávky

potřeby manipulace s materiálem: paletový stojan a konzolový stojan. Ať už chcetenaplnit celý skladnebo potřebujete jediný kus vybavení, má Welfor pro vás řešení.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top