Různé typynáušnic

Datum vydání:2022-06-22

Stud Earrings

studnáušnice jsou malý typnáušnice, které, jaknázevnapovídá, je tvarován jako stud. Je to jeden znejčastějších druhůnáušnic, které se dnes používají, a díky své jednoduchosti může jít dobře s mnoha různými módními styly.

dro112; Náušnicenáušnice&#Dropnáušnice visí pod uchem a jsou podobnénáušnicím stud v tom smyslu, že jsouneuvěřitelně univerzální. V závislostina vzhledu můžete buď jítna jednoduchý pár perlachnebo složitější kovové řezby. Seznam, clusterovénáušnice jsou ideální, když opravdu chcete učinit prohlášení. Kompaktní tvarnáušnice dělá každý pevněpackovaný klenot a kámen krásnější. Shlukovénáušnice obvykle přicházejí v cvočkách, i když můžetenajdete příležitostně vypuštěnou variantu. T je obtížné pochopit proč. Náušnice visící se zcela liší od jejich Dro

112; Protějšky však. Visínáušnice se více zaměřujína objem a uvolnění, s mnoha populárními visícímináušnicemi sportovními malými kovovými řetězci. Mezi další varianty visícíhonáušnice patří varianty s obručími zavěšenými kovovým. Ačkoli mnohonáušnic obruče obsahuje jednoduché a minimální vzory, můžete takénajít propracovanějšínáušnice se vzory a šperky, pokud hledáteněco trochu odvážnějšího. Náušnice obruče jsou velmi běžně spojeny s „elegantním“ vzhledem. To lze provést téměř v jakékoli oblasti ucha, i když je obvyklenajdete buďna dněnebona straně ušního ušního ušní. V závislostina tloušťce můžete mít také více huggiesna ucho, abyste věci kořenili ještě více.nchandiéry, které visí pod vašimi ušima. Jsou podobné visícímnáušnicím, ačkolináušnice lustrů mají ten odlišný tvar, který jim získává jejich jméno. Jsouneuvěřitelně elegantní a jako takové senejlépe používají během formálních událostí. Strany lastí,někdy vícenež jednou. Tytonáušnice obvykle sportují minimální styl, s malými až žádnými šperky a tenkým kovem. Délka těchtonáušnic se může lišit, ačkoli obvyklenikdyneproniknou po délce ucha. oni sami. Tytonáušnice mají bundu, která se ovine kolemnáušnic (obvykle čep), aby mu poskytla větší objem a krásu. Tyto bundy mohou brát různé tvary, jako jsou květinynebo listy. Jaknázevnapovídá, základna horolezectví začínána dně ucha, přičemž vzory se pomalu vystupujínahoru. Horolezci uší jsou obvyklenavrženi tak, aby odráželi tuto svislost pomocí tvarů, jako jsou větvenebo listy. Nejběžnější typ barbelovéhonáušnice je vybaven tvarem činky s přímým středem. Obvykle propíchnou dvěma různými částmi ucha, s kovovou tyčí jasně viditelnou uvnitř. Obvyklý rovný čin. Používají se k ovinutí kolem ucha, spíšenež propíchnutí skrzněj. Náušnice kruhových činky dobře fungují v tandemu s rovnýmináušnicemi z činkynebo dokonce samy o sobě. Vyloučit to kovovým piercingem. Velikost a tvarnáušnice se mohou lišit od člověka k člověku, přičemž extrémnější příklady jsou významnějšínež golfový míček. Sci

fi show Star Trek, Bajorannáušnice překročily z fikce do popkultury. Tento typnáušnice je vybaven komplikovaným řetězcem připojenýmna horní a dolní části ucha volným řetězcem. Ačkoli Bajoran v pořadu používalnáušnice pouzena pravém uchu,nic vásnezabrání v tom, abyste si ho obléklinalevonebo obou uší. Spike Earrings jsou běžným pohledem mezi subkulturou Goth. Jsou umístěny po stranách uší a vyčnívají ven. Některénávrhy také mají více hrotů fankujících z jednoho studny.

teardro112; Náušnice

-

not, které mají být zaměňovány snáušnicemi s odpadky, jsounáušnice slzy snadno rozpoznatelné díky jejich jedinečnému tvaru slzy. Tyto slzy jsou obvykle vybaveny šperky a drahokamy a obvykle jsou zavěšeny z ucha.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Yucheng jewelry Co Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top