Vlastnosti papírové dárkové krabičky

Datum vydání:2020-08-14

Vlastnosti papírové dárkové krabičky





Dárková krabička je společnost pro všechny druhy festivalů a balení výrobků, aby se dosáhlo účelu propagace, takže dárková krabička je velmi důležitá pro přidanou hodnotu produktu a prodej.


Společným materiálem pro výrobu dárkové krabičky je papírový materiál. Výrobci obalů zpracovávají lepenku různé tloušťky na různé typy papírových výrobků pomocí profesionálního vybavení a technologie a papír upevňují s vynikajícími vzory na karton. Běžným způsobem, jak vyrobit dárkovou krabičku, je použití šedé desky k připevnění měděného talířového nebo uměleckého papíru, tisku textového vzoru nebo loga bronzování UV.




V obalovém průmyslu jsou papírové obalové kontejnery hlavně kartony a kartony. Obecně je papírová krabice vyrobena z bílé lepenky a karton je vyroben z vlnitého papíru. Podle svých charakteristik zpracování lze kartony rozdělit na skládací kartony a lepící kartony.






Vlastnosti papírové dárkové krabičky




Čajová dárková krabička




Balení dárkové krabičky je vyrobeno z různých druhů lepenky nebo barevné malé vlnité lepenky. Během výroby prochází zejména tiskem, povrchovým zpracováním, vysekáváním a odsazováním, výrobou krabic a dalšími pracovními procesy. Její rovinná rozvíjející se struktura je složena z tangenciální linie řezu a linie odsazení a je vytvořena technologií vysekávání a odsazení. Lisování tlakem je jeho hlavní funkcí procesu. Tento druh papírové krabice vyžaduje vysokou kvalitu odsazení, takže specifikace a velikost jsou přísné. Proto je výsekové řezání jedním z klíčových procesů výrobního procesu kartonu a je základem pro zajištění kvality kartonu.




Vložit balení dárkové krabičky je vložit a upevnit lepenku základního materiálu pomocí dýhovaných materiálů. Při formování lepenky ze základního materiálu je někdy nutné použít také způsob zpracování formováním.




Surovinou pro výrobu vlnité krabičky dárkové krabičky je vlnitá lepenka. Zpracování spočívá v použití kotoučové řezačky papíru k vyříznutí a vyválení skládací linie pomocí kolečka pro lisování linky. Vytlačovací výsek je však také účinným výrobním způsobem, zejména u některých nelineárních vodicích profilů a funkčních struktur, jako je nerovnoměrná výška vnitřních a vnějších výkyvných krytů, otvorů držadla, větracích otvorů, okenních otvorů atd. Pouze při použití způsob formování je snadné formovat.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Yisheng Packaging Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top