China\\\\\\\\\\\\\\\\

Datum vydání:2021-01-05

V budoucnosti se zaměřuje na rozvoj plísňového průmyslu nejen na splnění velkého počtu potřeb, ale má také vysoký technický obsah, zejména v současnosti domácí není soběstačný, potřebuje velký počet dovážených plísní a může představovat směr rozvoje velké, přesné, složité, dlouhé životnosti formy. Ministr Mezinárodní asociace model ů, generál Luo Baihui, si myslí, že vzhledem k tomu, že náš produkt plísní v naší zemi, jakož i\'s plísní, má větší cenovou výhodu na mezinárodním trhu, stane se i vyhlídka na vývoz značky plísně klíčovým bodem rozvoje.

Zejména domácí hardwarový průmysl potřebuje trvalý rozvoj a inovace, průmysl pro domácí hardware poptávka se zvyšuje, domácí hardwarový průmysl představuje různé změny. Mnoho výrobců nábytkového hardwaru je neviditelné, aby oddělili dva, dekorativní hardware nevěnuje pozornost funkčnímu vývoji, funkční hardware pro jeho dekorativní vývojový výzkum je nedostatečný, rozdělený mezi tyto dva.

Mould průmysl je důležitou součástí hardwarového průmyslu v Číně, dvanácté pětileté období je hlavní životní prostředí, řádně se vypořádat s tuzemským a zahraničním rozvojem v naší zemi, aby urychlil klíčové období pro realizaci komplexního stavebního cíle společnosti, je také klíčem ke zdravému rozvoji formyVýrobní průmysl v Číně, domácí i zahraniční prostředí, ačkoli existuje mnoho nejistých faktorů, ale hospodářský rozvoj naší země je stále v období růstu, komparativní výhoda plísně na mezinárodním trhu v naší zemi stále existuje,očekávání domácího trhu s plísněmi také nadále vypadají dobře, trend rozvoje plísňového průmyslu.

V posledních letech se zrychluje tempo strukturálních úprav plísňového průmyslu, což se odráží především v rychlosti vývoje velkých, přesných, složitých, dlouhých forem a plísní standardních částí vyšší než celková rychlost vývoje průmyslu. Podíl plastové plísně a odlitků se zvyšuje; Počet a kapacita profesionálních výrobců plísní, kterým čelí trh, se rychle zvyšuje. Budoucí rozvojový směr čínské automobilové plísňové společnosti by měl věnovat pozornost úpravě a umístění struktury výrobků, dále zlepšovat úroveň technologie výroby forem, obsadit špičkový trh plísní se složitou strukturou, vysokou přesností a vysokým technickým obsahem.

Podle LUO Baihui, generálního tajemníka Mezinárodní asociace model ů, s prohlubováním reformy a otevíráním politiky, dotčené státní útvary pozornosti a podpoře průmyslu plísní, spolu se sdružením průmyslu plísní a dalšími sociálními organizacemi propagace a propagace,tak, že plísňový průmysl v Zhejiang rychlejší rozvoj, plísňové tržní měřítko v zemi zařadil první.

Během dvanáctého pětiletého období plánu je celkový trend trhu plísní stabilní směrem nahoru. V současnosti je domácí trh velmi žádaný o střední a vysoce kvalitní formy, ale domácí formy musí uspokojit potřeby uživatelů z hlediska kvality, dodacího času a tak dále. Navíc průmysl spotřebičů, automobilů, plastových výrobků má největší poptávku po lištách. Mezinárodní trh: V posledních letech vzrostly náklady na pracovní sílu v industrializovaných zemích, které se přesouvají do rozvojových zemí, zejména jihoasijských zemí. Jeho domácí produkce vysoké, přesné plísně založené, manuální práce vstup velké plísně dovozy vyřešit. Z toho důvodu je potenciál mezinárodního trhu velmi velký. Pokud lze zlepšit kvalitu domácí plísně, může být zaručeno datum dodání, vyhlídka na vývoz plísní je velmi optimistická. Kromě toho je také velmi velký mezinárodní trh s poptávkou po standardních součástkách rámu a plísně. V současnosti má Čína pouze malý počet vývozů do rámce.

Přestože celková produkce plísní v Číně, která se řadila na třetí místo na světě, existují některé podniky a výrobci s vynikající celkovou úrovní v průmyslu, ale současné charakteristiky domácího průmyslu plísní jsou nerovnoměrné výrobní podmínky, rozdíl je velmi velký. Celkem málo z nich jsou soukromé podniky nebo samostatně výdělečně činné, kapitál, lokalita, technologie, výměna informací a mnoho dalších faktorů, část výrobců spoléhat na tradiční vybavení a manuální výrobu, může produkovat pouze několik středně a nízké třídy plísně, je obtížné zavést vyspělé technologie tvorby plísní a pokročilé tvorby plísnívybavení. To vedlo k zintenzivnění hospodářské soutěže na středním a nízkém --koncovém trhu plísní. Některé plísňové podniky, aby mohli žít, neváhejte snížit cenu jeden druhého, a nízká cena je povinna ovlivnit kvalitu produktů, výsledek je pitné uživatele, peer, také si ublížit.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Hongbo Precision Machinery Manufacturing Co.,Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top