Denní provozní řízení chladicí věže

Datum vydání:2020-07-07

K zajištění toho, aby chladící věž fungovala v nejlepším stavu, je třeba provádět každodenní řízení provozu chladící věže.Zahrnuje zejména tyto aspekty:


      První.Podle produkčního zatížení, meteorologických podmínek a stavu vybavení každé věže sestavte ekonomický a přiměřený provozní režim.

微信图片_20200410144959.jpg

      Dva.Pravidelně sledovat a zaznamenávat provozní parametry každé chladící věže, obvykle každé 2h. Obsah záznamu obsahuje meteorologické podmínky obsluhujících pracovníků chladící věže a příslušné poznámky.


      Tři.Podle zimních meteorologických podmínek, výrobní zatížení a stav vybavení, připravte plán zimního provozu a opatření proti zamrznutí pro skupinu chladících věží v zimě.


      Čtyřko.Pravidelně analyzovat změny a důvody tepelné stability chladící věže a analyzovat ekonomické přínosy provozu chladící věže.


      Pětka.Pravidelná prohlídka hlídky, zaznamenávání vad chladící věže a oběhového vodního systému a hlášení příslušným stranám.


      Šestka.Přiměřeně nastavit a distribuovat vodní zatížení chladicích věží běžících souběžně, aby se minimalizovala integrovaná teplota vody po chlazení.Upravit hladinu vody vodních nádrží v chladicí věži přiměřeně tak, aby hustota vodního spreje byla jednotná a přiměřená.Hladina vody v nádrži pro rozvod vody nesmí být příliš vysoká a přímo přetékat.Zároveň by rozdíl hladiny vody v každé nádrži pro rozvod vody ve věži neměl být větší než 10% až 15%, a rozdíl v teplotě výstupní vody stejného typu chladicí věže by neměl přesáhnout 1. 176C.


      Sedmička.Řádně provést přiměřený a přiměřený plán kanalizace; sledovat chladicí zařízení& 35;39;špinavou lásku a kvalitu vody; zkontrolovat a zajistit běžný provoz kanalizačního systému a pořizovat příslušné záznamy.


      Osmička.Sledujte chladící a chytací vodu a vypouštěcí zařízení s cirkulujícími vodními příkopy a jinými milovníky.Když je chladicí deska mimo provoz, lze ji posuzovat podle změny hladiny vody; během chlazení lze ji posuzovat podle změny objemu doplňování vody a hladiny vody.Inspekce by měla být v případě potřeby organizována.


      Devět.Často sledovat hladinu vody každého chladicího věže a cirkulující vodní příkop tak, že rozdíl mezi hladinami vody různých částí není více než 15%.Upravit množství doplňkové vody včas, aby se zajistilo

18.jpg

Udržujte cirkulující vodní čerpadlo v chodu, aby se zabránilo bazénové vodě.Pokud je rozdíl hladiny vody mezi přední a zadní částí cirkulujícího filtru příkopu více než 10cm, znamená to, že filtr byl zablokován a filtr by měl být okamžit ě vyčištěn.


      Desítka.Správné provedení a racionální přizpůsobení plánu zimního provozu a opatření proti zamrznutí, včetně: přiměřeného provozu chladící věže, která má být v zimě uzavřena; zavedení zvláštního zařízení na distribuci vody proti zamrznutí; pravidelné zahřívání a pečlivé seřízení čelního skla; včasné čištění škodlivého závěsného ledu;Dopravní zařízení musí být chráněno před zmražením a skladováním vody nebo oběžnou vodou atd.


      11.Během provozu by mělo být posíleno monitorování rotujícího zařízení, jako jsou ventilační a chladicí ventilátory; zvuk mechanického tření, švih lopatek, zvýšení teploty motoru, změny převodovky a hladiny ložiskového oleje a provoz olejového čerpadla.


      Dvanáct.V chladné sezóně je nutné zabránit výskytu pochybného předávkování vodou během provozu.Podle meteorologických podmínek a zatížení lze po výpočtu a experimentování pro stanovení objemu cirkulující vody v zimě určit počet cirkulujících čerpadel a větví chladících věží.

78.jpg


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Pracovní pozice: Marketing manager

oddělení: Marketing Department

Telefon společnosti: +86-0769-82605139

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-189-0269-0017

webová stránka: lingtian.infocsb2b.com

Adresa: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top