Digitální řízení, elektronické měřítka vedounový trend zdravého života

Datum vydání:2023-08-19

Elektronická stupnice je zařízení, které používá elektronickou technologii k měření hmotnosti objektu. Ve srovnání s tradičními mechanickými měřítky má vyšší přesnost, pohodlnější použití a širší rozsah aplikací. Senzory, obvykle používající piezorezistickounebo kapacitní technologii, určují hmotnost objektu měřením tlaku vyvíjeného, ​​když je symetricky umístěnna vážicí pánev. Tato data jsou poté převedenana elektrické signály, zpracovávány vnitřními obvody anakonec jsou uvedeny v digitální podoběna displeji. Tlak je aplikovánna senzor a senzor je elasticky deformován, takže se změní impedance a zároveň se mění excitačnínapětí a změněný analogový signál je výstup, který je zesilován, obvod zesiluje výstupna výstupna výstup Analogto

digitální převodník, převádí jejna digitální signál, který se snadno zpracovává, a vydá jejna ovládání operace CPU. CPU vydává výsledek k displeji podle příkazu a programuna klávesnici, dokudnení zobrazen výsledek. mnoho výhod. Nejprve mají větší přesnost a citlivost. Díky pokročilé technologii senzorů mohou elektronické měřítka dosáhnout přesnějších a spolehlivějších výsledků měření. Za druhé, elektronické měřítka jsou pohodlnější a rychlejší k použití. Jednoduše umístěte objektna vážicí pánev a hmotnostní hodnota se zobrazí automaticky bez manuálníhonastavení měřítkanebo komplexních výpočtů. Kromě toho je většina elektronických měřítek také vybavena různými funkcemi, jako je automatickénulové, konverze jednotek, akumulace hmotnosti atd., Poskytují rozmanitější a praktičtější provozní možnosti. průmyslová odvětví a pole. V oblasti komerčních oblastí se široce používají pro měření a oceňování hmotnosti v potravinách, farmaceutickém, kosmetickém a jiném průmyslu. Díky své vysoké přesnosti a rychlé reakci mohou elektronické měřítka poskytnout přesné informace o kvalitě produktu a pomoci obchodníkům provádět cenové a správu zásob. Pokud jde o používání domácnosti, elektronické měřítka se často používají při kuchyňském vaření, kontrole jídla atd. Přesnou měřením kvality ingrediencí mohou lidé lépe ovládat potravinové ingredience a poměry vaření k dosažení zdravější a vědecké stravy.

in sčítání, elektronické stupnice se také široce používají v lékařských, logistikách, průmyslových a jiných oborech k uspokojení specifických potřeb. Například ve zdravotnickém průmyslu se elektronické měřítka používají k měření hmotnosti pacienta a poskytují lékařům referenční údaje pro diagnostiku a plánování léčby. hraje důležitou roli v různých oborech. Mají výhody vysoké přesnosti, pohodlí a rychlosti a mohou uspokojit potřeby různých průmyslových odvětví pro měření kvality. Použitím elektronických měřítek můžeme přesněji měřit a měřit kvalitu objektů, zlepšit efektivitu práce a přinést více pohodlí a praktičnosti různým poli.

--

 scale.jpg

precations pro použití elektronických měřítek:

1. Je přísně zakázáno pršetnebo praní vodou. Pokud senáhodounamočí, otřete jej suchým hadříkem. Pokud strojnormálněnefunguje, pošlete jej conejdříve k opravě.

2. Vyvarujte se dopadu při přidávání váhy k rovnováze a přetížení je přísně zakázáno: klepání, dopad a silný tlak jsou přísně zakázány.

3. Nedovolte, aby šválynebo malé stvořenínapadly stroj, abynezpůsobily poškození vnitřních komponent a drátů.

4. Pravidelná kalibrace. Aby se zachovala přesnost rovnováhy, měla by být kalibrovánanejméně jednou ročně (metoda kalibrace může být svěřena renomovanému elektronickému obchodu, laboratořinebo vládní ověřovací jednotce. Pokud se použije v továrně).

Runzhi company products (3).jpg 

připomenutí: Vzhledem knepřetržitému upgradu elektronických měřítek jsou obrázky elektronických stupnic pouze pro informaci, pošletenám e -mailna podrobnosti! Vítejte s vysokou quality produkty Vítáte vaši konzultaci! Dodávky a testovacínástroje a vybavení: Workbench, Environmentální experimentální přístroj, Detekce detekce prvků, kombinovanýnástroj, podlahový zbytkový tester, tester velikosti zámku, rovný detektor pravého úhlu, mikropočítající měřič síly, statický ohýbání pevnosti, tester s vysokým obsahem. Video Projektor, tester se secelšy, padající míčový tester, padající měřič písku, 90degree peeling tester, tester odolnosti škrábanců, broušení, lesklý měřič, měřič bělosti, měřič energetiky, měřič specifického gravitace, infračervený teploměr, viskozimetr, tloušťka, hloubka, hloubka, hloubka, hloubka hloubka, hloubka, hloubka, hloubka K dispozici jsou měřič, analytická rovnováha, třmeny, měřidlo a dalšínástroje a vybavení. Vítejtenoví a staří zákazníci z celé země, aby zavolali a zveřejnilina konzultaci:

website: https:www.instrumentvip.com

tel: 86

13712847488

Contact Person: pan Zheng 

-

Runzhi company products (6).jpg

 ----- 

///

+

electronic scale (2).jpg

\\

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Pracovní pozice: Sales Manager

oddělení: Business Department

Telefon společnosti: +86 13717173764

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13712847488

webová stránka: runzhi.infocsb2b.com

Adresa: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top