Znáte záležitosti, které vyžadují pozornost při používání a údržbě spalovny?

Datum vydání:2020-09-22

马弗炉3.png

Opatření pro použití spalovny:  

Pokud spalovnu používáte poprvé nebo po delší době nečinnosti, je třeba ji sušit v sušičce: otevřete dvířka trouby na 20 ~ 200 ℃ na 2-3 hodiny a zavřete dvířka na 200 ~ 600 ℃ na 2-3 h . Termostat by měl zabránit vibracím a jeho umístění by nemělo být příliš blízko elektrické pece, aby se zabránilo přehřátí a nesprávnému fungování elektronických součástek. Při pohybu termostatu přepněte vypínač do polohy " vypnuto " . Před použitím nastavte termostat na požadovanou pracovní teplotu, zapněte spouštěcí kód a spalovací zařízení se uvede do provozu. V tomto okamžiku má ampérmetr odečet a teplota měřená měřičem teploty se postupně zvyšuje, což naznačuje, že spalovna a termostat fungují normálně.

Pracovní prostředí vyžaduje, aby relativní vlhkost nepřesahovala 85% a okolní teplota byla 0-40 ° C. Není zde žádný vodivý prach, výbušný plyn ani korozivní plyn. Je zakázáno přímo nalévat různé kapaliny a roztavené kovy do pece a udržovat pec vždy čistou.

Při používání nesmí teplota pece překročit maximální teplotu pece ani nesmí dlouhodobě pracovat při jmenovité teplotě. Během experimentu nesmí uživatel kdykoli odejít a věnovat pozornost změnám teploty. V případě neobvyklé situace by mělo být napájení okamžitě odpojeno a opraveno odborným personálem údržby. .Při použití by měla být dvířka pece lehce uzavřena a otevřena, aby nedošlo k poškození dílů. Při odebírání vzorků by se s kleštěmi s kelímkem mělo zacházet opatrně, aby byla zajištěna bezpečnost a nedošlo k poškození pece.

  Neotevírejte dvířka pece, jakmile teplota překročí 600 stupňů. Poté, co teplota v peci přirozeně vychladne, otevřete dvířka pece. Po dokončení experimentu je vzorek odebrán z ohřevu a napájení je vypnuto. Když je vzorek vložen do pece, měla by se dvířka pece mírně otevřít. Po ochlazení vzorku by měl být vzorek pečlivě sevřen, aby nedošlo k popálení. Vyhřívaný kelímek by měl být přenesen do exsikátoru pro chlazení a umístěn na žáruvzdorný materiál pufru, aby se zabránilo absorpci vlhkosti, explozi a praskání, a poté zvážen.

Při manipulaci s muflovou pecí dávejte pozor, abyste se vyhnuli vážné rezonanci, a umístěte ji mimo hořlavé, výbušné a vodu. Je přísně zakázáno zvedat dveře pece, aby nedošlo k poškození dveří pece.

马弗炉4.jpg

Níže jsou uvedena preventivní opatření pro údržbu spalovny:

Pravidelně kontrolujte, zda je elektroinstalace elektrické pece a ovladače v dobrém stavu, zda je ukazatel indikátoru zaseknutý nebo stagnuje při pohybu, a pomocí potenciometru ověřte únavu a rovnováhu měřiče v důsledku magnetické oceli, demagnetizace, expanze drátu a šrapnel Zvýšená chyba způsobená zničením.

Nevytahujte termočlánek náhle při vysoké teplotě, aby nedošlo k prasknutí pláště.

Udržujte komoru pece čistou a včas odstraňte oxidy z pece



Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top