Zahraniční firmy optimistické ohledně oživení

Datum vydání:2021-03-01

5eb0c417a310a8b2fa431876.jpeg

Společnosti citují vládní opatření jako klíčová pro podnikový obrat

Vzhledem k tomu, že Čína vyrovnává novou křivku koronaviru a soustavně se vrací k ekonomické normalitě, vyjadřují zahraniční podniky optimismus ohledně obnovení podnikání a vstupují na operativní excelenci ve světě& naporce35;39;druhé největší ekonomice.

Přestože pandemie zadusila růst po celém světě, nadnárodní korporace se do značné míry zavázaly k Číně, s odvoláním na rychlé obnovení pořádku a rozsáhlý tržní potenciál, spolu s podpůrnými vládními opatřeními, která jim mají pomoci přečkat bouři.

Ve studii zveřejněné minulý měsíc dvěma různými obchodními komorami podniků Spojených států, více než 70-procentními z dotazovaných amerických společností prohlásily, že nemají v plánu přemístit operace výrobního a dodavatelského řetězce nebo je kvůli propuknutí nákazy získávat ze zemí mimo Čínu, což je ochromující celosvětová hospodářská činnost.

Tyto společnosti, z nichž většin a byla v Číně více než deset let přítomna, včetně celostátních operací, dokázaly odvrátit turbulence způsobené použitím strategie In China pro domácí poptávku, prohlásili úředníci.

" Na rozdíl od některých globálních vyprávění, naše čínské údaje naznačují, že většina našich členů se v dohledné době nebude balit a opouštět Čínu, " řekl Alan Beebe, prezident Americké obchodní komory v Číně.

Jan Nicholas, poradenský partner na poradenském PwC China, řekl: " Výsledky průzkumu jsou odrazem vynalézavosti a pružnosti americké obchodní komunity v Číně při překonávání nedávných problémů.Názory amerických manažerů, kteří se plaví po obnově výroby v Číně, mohou dát naději a vedení územím, která ještě nezačala s přechodem zpět k růstu. "

Qian Jin, prezident Hiltonu pro Čínu a Mongolsko, řekl, že pohostinský gigant zvýšil postupné otevírání svých hotelů, když se společnost probouzí po uzavření koronaviru během ohniska.

" Viděli jsme konkrétní odraz v segmentech specializovaných produktů, jako jsou krátkodobé výlety po velkých městech, zejména o víkendech a drobných prázdninách, " Řekl to.

Qian se domnívá, že trh cestovního ruchu Číny& 35;39;je na benign í a udržitelné dráze, neboť hnací s íly, jako jsou rostoucí střední třída, upgrady spotřeby a Čína& yet35;39;přední role na světové scéně zůstávají nedotčené od viru. " Proto zůstaneme hluboce oddáni Číně a budeme dále zkoumat rozvoj podnikání (zde), " Řekl to.

Průmyslový konglomerát Honeywell právě zaregistroval dceřinou společnost zcela vlastněnou v provincii Wuhan, v provincii Hubei, která je s ídlem společnosti, jakož i\1235;39;39.

" To prokazuje závazek společnosti Honeywell& 35;39; " Společnost řekla v prohlášení pro China Daily.Je popsáno Wuhan jako " klíčové město ve střední Číně, strategicky umístěné, a důležitou průmyslovou základnu, stejně jako technologický a výzkumný centrum v zemi " Dobře.

Pokračovalo to: " Honeywell by rád posílil spolupráci s Wuhanem, podporoval inovativní technologie, zajistil lepší pokrytí ve střední a západní Číně a dále plnil rozsáhlé tržní potřeby segmentu Číny& 3;39;Tato iniciativa dále upevní provádění Honeywellu& 35;39;39;39;Východní pro východní a pobřežní 35;39; strategie v Číně. "

Lilly China, místní pobočka globální farmaceutické společnosti Eli Lilly, nabízí online mapu lékárny, takže diabetici mohou snadno lokalizovat léky, které potřebují.Aby byla zajištěna řádná léčba u pacientů, Lilly pracovala s platformami třetích stran internetových nemocnic, aby poskytovala jednorázové služby, takže pacienti mohou být léčeni doma bez rizika, že by mohli jít ven.

5eb0c417a310a8b2fa431879.jpeg

Provoz obalových linek v Lilly& 35;39; výrobní lokalitě v provincii Jiangsu v Su-čou se obnovila na Fed 10, první možný den s ohledem na vládní pravidla týkající se obnovení podnikání po prodlouženém čínském Novém roce.Místnost pracuje na plné kapacitě, aby pacienti, kteří užívají léky Lilly& 35;39;39;Aby se to usnadnilo, společnost zajistila, aby přední tovární pracovníci měli dostatečné zásoby obličejových masek.

" Pacienti jsou vždy v centru toho, co děláme, " Julio Gay-Ger, společnost& 35;39;Čínský prezident a generální ředitel, řekl. " Rádi bychom spolupracovali se zdravotnickou komunitou a společně přispěli k boji proti epidemii. "

Takový optimismus a odhodlání se omezují jen na americké firmy.Mauro De Felip, generální ředitel společnosti Ferrero China, italské cukrářské společnosti, se domnívá, že dopad nákazy bude mít krátkodobý dopad.

" Jak se přesouváme z fáze izolace do fáze oživení na domácím trhu, podniky se postupně vracejí do normálu, " Řekl to. " Politiky příznivé formulované vládou také pomohou zmírnit zátěž a zvýšit hladké tempo oživení společností& depart35;39; operace. "

Německý chemický gigant Coventro, který generuje pětinu svých příjmů v Číně, právě rozšířil své regionální ústředí v Pudong New Area, Šanghaj, protože společnost zůstává optimistická ohledně růstu v Číně.

" Považujeme Čínu za náš domácí trh.Naše dlouhodobá strategie zůstává nedotčená a umožňuje nám být odolní při reakci na epidemii, " Holly Lei, prezidentka Číny, řekla.

Společnosti, jako je obr na péči o pleť L'#39;Oreal, byly svědky robustního odrazu po krátkodobém propadu.Nejenže francouzský kosmetický gigant obnovil téměř veškerou svou offline maloobchodní přítomnost v celé zemi, jeho prodej na čínském trhu dokonce otřásl celkovým chmurným trendem, přičemž rok-na-rok růst 6.4 procent.

" Ani epidemie nemůže lidem bránit v honbě za krásným životem, " Fabrice Megarbane, prezident a generální ředitel L& hever35;39;Oreal China. " Právě naopak, lidé využili příležitosti k zamyšlení nad vztahy mezi jednotlivci, společností a životním prostředím a utvořili více pozitivních, racionálních a zodpovědných postojů ke spotřebě.To rozhodně poskytuje ještě širší prostor pro náš podnikatelský růst. "







Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top