Jak rozšířit životnost izolačního papírun

Datum vydání:2021-11-02
Neznám, že vnormálním procesu aplikací produktu, jeho životnost bude mít vlivna průběh pracovního pokroku souvisejících projektů, ale také ovlivnitnáklady podniků v této oblasti, což je velmi kritické. Proto je velmi důležité účinně prodloužit životnost výrobku. Následuje určitá opatření k rozšíření životnosti izolačního papíru.

(1) Nepokládejte jej do přímého slunečního světla. Někteří přátelé chtějí vyjmout izolační papír a vysušit, protože izolační papír byl skladovánna jednom místě po dlouhou dobu. Obecně řečeno, může být vystaveno přímému slunečnímu světlu, což je škodlivé pro výkonnostní charakteristiky izolačního papíru anemá žádnou výhodu. Musí být sušen v chladném místě. \\ T (2) věnujte pozornost prostředí pro skladování. Mnoho přátel ji udržují ve skladu po dlouhou dobu, ignorovat suchost vzduchu a vlhkost životního prostředí. Obecně řečeno, vhodnější environmentální stav je, že vlhkost vzduchu byneměla překročit 70%, s výhodou přibližně 25 stupňů. \\ T Pokud překročí 160 stupňů, je pravděpodobné, že je třeba deformovat, takže jenutné věnovat pozornost své teplotě použití.

(4) věnujte pozornost údržbě. Údržba je ve skutečnosti ochranu plus údržba, která ukazuje, že údržba je také velmi důležitá. Denní údržba práce. Kromě toho věnujte pozornost standardizovaným operacím během používání, abynedošlo k poškozenínebo vlivu jehonormálního použití. N

n

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Bopu Plastic Electronics Co.,Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top