Průmyslová mechanická ramena mohou podle potřeby pohybovat jakýmkoli předmětem

Datum vydání:2020-08-31

Průmyslová mechanická ruka je mechanické a elektronické zařízení s antropomorfní funkcí ramene, zápěstí a ruky. Mechanická a elektronická zařízení, která fungují jako antropomorfní paže, zápěstí a ruce; Může pohybovat jakýmkoli předmětem nebo nástrojem podle časově proměnných požadavků na prostorovou polohu (polohu a postoj), aby splnil provozní požadavky průmyslové výroby. Pokud se jedná o svorku nebo svařovací pistoli, karoserii automobilu nebo motocyklu pro bodové svařování nebo obloukové svařování; Manipulace s tlakovými odlitky nebo lisováním dílů nebo součástí; Laserové řezání; Povlak; Sestavte mechanické součásti atd.

Rameno ROBOT je čínský překlad slova " ROBOT " . Kvůli vlivu filmové a televizní publicity a sci-fi si lidé často představují robotická ramena jako mechanická a elektronická zařízení, která vypadají jako lidé. To však není tento případ, zejména u průmyslových mechanických zbraní, které se často málo podobají lidskému vzhledu. Podle národních standardů jsou průmyslová mechanická ramena definována jako " jejich operátory jsou automaticky řízeny, opakovatelné programování, víceúčelové a lze je naprogramovat na více než 3 hřídele. Může být pevný nebo mobilní. Používá se v aplikacích průmyslové automatizace " . Operátor je také definován jako " stroj, jehož mechanismus je obvykle složen z řady vzájemně propojených kloubových nebo relativních kluzných členů. " Obvykle má několik stupňů volnosti k uchopení nebo přesunutí předmětů (nástrojů nebo artefaktů). " Malé robotické rameno lze tedy chápat jako mechanické a elektronické zařízení, které napodobuje funkce lidské paže, zápěstí a ruky. Může pohybovat jakýmkoli předmětem nebo nástrojem podle časově proměnných požadavků na prostorovou polohu (polohu a postoj), aby splnil provozní požadavky průmyslové výroby. Pokud se jedná o svorku nebo svařovací pistoli, karoserii automobilu nebo motocyklu pro bodové svařování nebo obloukové svařování; Manipulace s tlakovými odlitky nebo lisováním dílů nebo součástí; Laserové řezání; Povlak; Sestavte mechanické součásti atd.

Abychom vyřešili problémy spojené s psaním aplikací v strojovém jazyce, lidé nejprve přišli s nápadem používat mnemotechnické symboly místo strojových instrukcí, které si nebylo snadné zapamatovat. Jazyk, ve kterém tyto mnemotechnické symboly představují instrukce počítače, se nazývá symbolický jazyk, známý také jako montážní jazyk. V montážním jazyce odpovídá každá montážní instrukce představovaná symbolem instrukci počítačového stroje. Nejen, že je snazší kontrolovat a upravovat chyby programu, ale počítač může automaticky přiřadit umístění pokynů a dat. Program napsaný v assembleru se nazývá zdrojový program. Počítač nemůže přímo rozpoznat a zpracovat zdrojový program. Musí být přeloženo do jazyka stroje, kterému počítač může nějakým způsobem porozumět a provést jej. Aby mohl programátor psát počítačové programy v montážním jazyce, musí stále znát hardwarovou strukturu počítačového systému, takže samotné programování je stále neefektivní a těžkopádné. Protože však montážní jazyk úzce souvisí se systémem hardwaru počítače, je stále velmi účinným programovacím nástrojem v některých konkrétních případech, jako je základní program systému a řídicí program v reálném čase, které vyžadují vysokou efektivitu v prostoru a čase.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top