Manipulátor vstřikovacího stroje způsobuje, že tyto mohou snížit poruchu

Datum vydání:2020-08-06

Nyní je rozvoj automatizačního průmyslu velmi rychlý, výměna strojů byla zahájena ve velkých továrnách a dosáhla dobrých výsledků. V plastikářském průmyslu se neobejde bez vstřikovacího lisu a vstřikovací stroj se neobejde bez manipulátoru vstřikovacího lisu, manipulátor vstřikovacího lisu může efektivně zlepšit efektivitu výroby, ušetřit náklady. Ale stroj je tam bude chyba, ale pokud uděláte dobrou práci pro vstřikovací stroje manipulátor může účinně snížit výskyt poruchy oh.

Manipulátor pro vstřikovací lis

Výskyt selhání odstranění příčiny stárnutí samotného stroje souvisí spíše s problémem způsobu instalace, způsob instalace je velmi snadný k selhání manipulátoru vstřikovacího stroje. Při instalaci manipulátoru vstřikovacího stroje musíte věnovat pozornost těmto problémům.

První bod: pokud vstřikovací lis dvě sousední slova musí určit směr instalace manipulátoru vstřikovacího lisu.

Druhý bod: všechny činnosti mechanického ramene vstřikovacího lisu nemohou narušovat bezpečnostní dveřní spínač vstřikovacího lisu, aby bylo možné účinně kontrolovat výskyt poruch.

Třetí bod: akce manipulátoru vstřikovacího stroje by měla nastavit chybovou hodnotu, nastavit poplašný systém, který překročí chybovou hodnotu, a může akci zastavit poprvé po spuštění systému.

Začtvrté: manipulátor vstřikovacího stroje by měl mít určitou funkci proti nárazu, pokud dojde k nesprávnému zacházení, může automaticky implementovat funkci proti kolizi, ztráta minima.

Pátý bod: manipulátor by měl být synchronizován s činností vstřikovacího stroje, aby srážka nezasahovala do činnosti vstřikovacího stroje a zajistila normální výrobní cyklus vstřikovacího stroje.

Výše uvedené body jsou pro efektivní budování znalostí manipulátoru vstřikovacího stroje, doufám, že vám budou nápomocny. Pokud potřebujete objednat manipulátor vstřikovacího stroje nebo hledáte údržbu manipulátoru na profesionální výrobě a prodeji servisních služeb jako jedna ze společností Ribo Automation, více než 10 let starých podniků, s kompletním výrobním a servisním procesem, výkon manipulátoru je dobrý, cenově dostupný manipulátor vstřikovacích lisů na výběr Ribo!


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Pracovní pozice: general manager

oddělení: Marketing

Telefon společnosti: +86 0769-81179626

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13794982536

webová stránka: runpard.infocsb2b.com

Adresa: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top