Interpretace cestování injekčním manipulátorem?

Datum vydání:2020-09-07

T vzdálenost, kterou manipulátor projde, je známý itinerář a jeho velikost souvisí s velikostí dílu, polohou pádu a tvarem stroje. Pro zjednodušení je tato vzdálenost obvykle definována třemi osami a v tomto článku využijeme výhod X, Y a Z. Ne všichni výrobci manipulátorů definují cesty tímto způsobem. Některé metody definování os jsou odlišné, zatímco jiné používají různé zvyky pojmenování.

Osa x, která se obecně nazývá tažný tah, souvisí co do velikosti s tloušťkou součásti, například za účelem manipulace s lopatou, vysunutí manipulátoru a vytažení lopaty z formy, musíte cestovat dost.

Osa y, známá také jako příčný zdvih, závisí na tom, zda manipulátor položí část dolů na stranu stroje nebo vzadu, přičemž část cesty použije pouze k přeskočení stroje.

Osa y, známá také jako příčný zdvih, závisí na tom, zda manipulátor položí část dolů na stranu stroje nebo vzadu, přičemž část cesty použije pouze k přeskočení stroje.

Výše uvedené je úvodem do manipulátoru vstřikování do tří itinerářů, obecně je nejjednodušší způsob, jak určit požadovaný itinerář, nakreslit plán rozvržení. Rozvržení nejen identifikuje každou cestu, ale také identifikuje důležité záležitosti v letadlovém plánu, jako je pomocné zařízení, podpěrné sloupy a mezery.

Dongguan city rainbow automation technology co., LTD. Nachází se v okrese dongcheng, poblíž parku granátového jablka v dongguanu, specializuje se na výrobu mechanického ramene vstřikovacího stroje a okolního automatizačního zařízení, je sbírkou designu a vývoje, výroby, prodeje a servisu produktu do integrovaného celku podnik: v plastikářském průmyslu má spoustu plánování automatizace a skutečných bojových zkušeností.

Výrobky jsou široce používány v domácím elektronickém průmyslu, počítačovém a okolním průmyslu, optoelektronickém průmyslu, kosmetickém průmyslu, průmyslu elektronických komunikací, automobilovém průmyslu, hračkářském průmyslu, průmyslu každodenních potřeb, průmyslu zdravotnických potřeb atd. Na základě neustálého zlepšování a vývoje vstřikování technologie formování v budoucnosti, automatizace je nevyhnutelným trendem, společnost Rabo zavádí interaktivní model přímého prodeje, neustále propaguje nové produkty, nové technologie, takže můžete vyhledávat a kupovat uspokojivé a použitelné produkty, aniž byste museli šetřit náklady na pořízení, snižovat vaše provozní náklady.

Společnost Ribo do " profesionální, bezúhonnost, vděčnost " obchodní filozofie pro lepší služby zákazníkům, společnost Ribo se bude i nadále zaměřovat na uspokojování potřeb zákazníků, aby plastikářský průmysl poskytoval vysokou kvalitu, vysokou účinnost, produkty pro automatizaci vynikajícího výkonu, zlepšoval efektivitu výroby a kvalitu průmyslu, poskytoval perfektní produkty a promyšlené servis.

Kontakt

Kontakt: pan Liu

Telefon: 86 0769 81179626

Mobilní telefon: 13794982536

Skutečný přenos: 86 0769 23100573

Adresa: No. 2, Shaling Gongye West Road, Xiakou Village, Dongcheng District, Dongguan, Guangdong, China

Webové stránky: http://www.ruiborobot.com/

https://ruiborobot.1688.com                                                                                                       http://www.robotdg.com/


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Pracovní pozice: general manager

oddělení: Marketing

Telefon společnosti: +86 0769-81179626

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13794982536

webová stránka: runpard.infocsb2b.com

Adresa: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top