Jak vydělat více peněz v zemědělství?

Datum vydání:2020-09-07

S vývojem doby se stále více lidí pracujících mimo zemi rozhodlo vrátit se domů a zahájit podnikání nebo se připravit na návrat domů a zahájit podnikání. Rozsáhlá výsadba je první myšlenkou mnoha lidí. Je to také dobrá volba pro zahájení podnikání.

 

Myslím, že mnoho lidí, kteří se chystají připojit k zemědělské výsadbě nebo se plánují připojit k zemědělské výsadbě, nemusí výsadbě vůbec rozumět nebo jen rozumět její části. Jak zahájit plán výsadby bez technické podpory?

annoying.jpg

 

Výběr produktů pro výsadbu musí být založen na místní půdě, teplotě a dalších vhodných produktech.

Technologie výsadby není nic jiného než potřeba udělat správnou věc ve správný čas, například porozumět růstovému cyklu plodin a poté formulovat, kdy hnojit, kdy zavlažovat, kdy odstraňovat hmyz, kdy chránit atd. Podle našich zkušeností je tato práce zaměřena také na 80% každodenní práce pěstitelů.

 

To vyžaduje inteligentní spojení technologií a pěstitelů. V posledních letech stále více lidí věnovalo pozornost projektu inteligentního zemědělství. To účinně řeší většinu problémů pěstitelů, jako je inteligentní zavlažování, inteligentní systém hnojení a meteorologický sběr, systém půdní vlhkosti může přenášet teplotu a vlhkost půdy, pH, teplotu a vlhkost vzduchu, intenzitu světla a další informace pěstitelům v reálném čase.

  Smart-Agriculture.jpg

A inteligentní systém hnojení FSY může splňovat výše uvedené požadavky, lze jej také přizpůsobit podle potřeb zákazníka, pokud máte zájem, kontaktujte nás pro podrobnosti.

 

Děkuji za přečtení. FSY Water Saving Technology Limited


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shandong FSY Water Saving Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top