Je hlášeno, že kardiovaskulární zdraví kuřáků se po přechodu na e-cigarety výrazně zlepšilo

Datum vydání:2020-09-14

Qianlong.comPodle mediálních zpráv o listopadu 16, důležitý výsledek výzkumu Dundeeovy univerzity v Anglii ukazuje, že přechod od tradičních cigaret k elektronickým cigaretám je významně prospěšný pro zdraví kuřáků: ve srovnání s tradičními cigaretami, e-cigarety mají menší vliv na vaskulární zdraví amůže snížit riziko kardiovaskulárních onemocnění.


Studie, jménem Vesuv, byla pověřena britskou nadací Heart.Je také považována za největší studii k dnešnímu dni o účincích e-cigaret na srdce, zveřejněné v Journal of the American Heart Association.


Dvouletá studie Dundeeovy univerzity v lékařství přijímala 114 dlouhodobě kuřáky, kteří kouřili více než patnáct cigaret denně po dobu nejméně dvou let.Byly rozděleny do tří skupin: pokračovat v kouření tradičních cigaret, přejít na nikotin obsahující e-cigarety a přejít na nulové nikotinové e-cigarety.Experiment trval jeden měsíc a zdravotní stav subjektů byl sledován během celého experimentu.Před a po experimentu, výzkumníci také testovali jejich vaskulární zdraví.


Když tradiční kuřáci pře šli na e-cigarety, jejich cévní zdraví se během pouhých čtyř týdnů výrazně zlepšilo, zejména u kuřáků.Studie rovněž zjistila, že vaskulární zdraví se výrazně zlepšilo u subjektů, které pře šly zcela na e-cigarety, než u osob, které kouřily jak tradiční, tak e-cigarety.


Jacob George, profesor kardiovaskulární medicíny a terapeutických metod na Dundee University, byl hlavním výzkumníkem v této studii.I když e-cigarety nejsou zcela neškodné, jsou mnohem méně škodlivé než tradiční cigarety, pokud jde o vaskulární zdraví, řekl.Nekuříci nebo nezletilí by neměli zkoušet e-cigarety, ale u dlouhodobých kuřáků se cévní funkce výrazně zlepšila jen měsíc po přechodu na e-cigarety.


Lékařský výzkum ukazuje, že zvýšení funkce krevních cév o 1 procentní body snižuje četnost výskytu kardiovaskulárních onemocnění, jako jsou srdeční útoky, o 13%.Zjistili jsme, že když kuřáci pře šli z tradičních cigaret na e-cigarety, jejich vaskulární funkce se zvýšila v průměru procent 1.5 v měsíci.Tyto údaje znamenají, že se jejich vaskulární zdraví výrazně zlepšilo.Navíc tím, že pře šly na e-cigarety, ženy mají větší prospěch než muži, a my stále zkoumáme důvody tohoto fenoménu. " Řekl Jacob George.


Podle statistik britské vlády přibližně šest procent dospělých ve Spojeném království používají e-cigarety.I když většina likérů elektronických cigaret obsahuje nikotin, neobsahují tabák.V 2016 tabák zabil 7.1 miliony lidí po celém světě.Kromě toho je množství jiných chemických látek v elektronické cigaretě mnohem nižší než v cigaretách.


Profesor Jeremy Pearson, zástupce ředitele Britského Heart Foundation, řekl, že kouření tradičních cigaret může způsobit škody na našich srdcích a krevních cévách.Ve Velké Británii, 20000 lidé umírají každý rok na srdce a onemocnění oběhu způsobené kouření tradičních cigaret.To znamená, že v důsledku toho zemře více než padesát lidí denně, nebo dva lidé za hodinu.


" Tato studie ukazuje, že e-cigarety jsou méně škodlivé pro vaskulární zdraví než cigarety.Poté, co se vzdali tradičních cigaret a pře šli na e-cigarety, jejich vaskulární zdraví se začalo zotavovat během měsíce.E-cigarety jsou méně škodlivé než tradiční cigarety, ale nejsou zcela neškodné.Lidé, kteří nikdy nekouří, by neměli používat e-cigarety, ale pro tradiční kuřáky, e-cigarety jsou dobrým nástrojem pro ně, aby zcela opustili tradiční cigarety. "


Mezitím skotský ministr veřejného zdraví, Joe Fitzpatrick MSP, řekl: " Velmi podporuji zveřejnění této zprávy, která povede k probíhajícím diskusím o e-cigaretách v rámci komunity.I& 35;39;také jsem rád, že se ve Skotsku uskutečňuje tak důležitý výzkum, který také potvrzuje naši pověst pohraniční oblasti lékařského výzkumu.Přestože studie prokázaly, že přechod na e-cigarety pro dlouhodobé kuřáky je prospěšný pro jejich vaskulární zdraví, stále musíme být opatrní při používání e-cigaret, které nejsou výrobky pro nezletilé nebo nekuřáky. "


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Pracovní pozice: International sales manager

oddělení: International sales

Telefon společnosti: +86 14771388128

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 14771388128

webová stránka: nuowate.infocsb2b.com

Adresa: Fuqiao Fifth Industrial Zone, Qiaodou community, Fuhai Street, Bao ‘an district, Shenzhen

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top