Ministerstvo obhajuje zvládání počáteční fáze ohniska

Datum vydání:2021-01-20

V úterý Čína hájila svou manipulaci s pandemií COVID-19 a prohlásila, že bude i nadále komunikovat a spolupracovat se Světovou zdravotnickou organizací při tlumení viru.


Mluvčí ministerstva zahraničí Hua Chunying učinil poznámku po nezávislém panelu pro připravenost na pandemii a reakci řekl, že Čína mohla v lednu důrazněji uplatňovat opatření na veřejné zdraví, aby zastavila počáteční ohnisko COVID-19, a kritizovala WHO za to, že do 30. neoznámila mezinárodní pohotovost.


Hua řekl na pravidelném zpravodajství, že zatímco " Měli bychom se samozřejmě snažit o něco lepšího, " to neznamenalo, že by odpověď na Čínu& yet35; 39;byla nedostatečná.


Čína přijala rozhodná opatření v oblasti včasného odhalování, hlášení, izolace a léčby infikovaných pacientů a tyto snahy snížily počet úmrtí a infekcí, řekl Hua.


Úspěchy byly uznány vědci a lékařskými experty po celém světě, dodala.


Každá země, nejen Čína, by se měla snažit lépe řešit krize veřejného zdraví, řekl Hua.


Uváděla informace, které analyzovala komise, jako že skutečnost je taková, že pouze menšina zemí plně využívala informací, které mají k dispozici, a by reagovala na důkazy vznikající epidemie.


Zpráva přišla jako mezinárodní expertní tým WHO, který dorazil do Číny minulý týden, aby provedl společný vědecký výzkum s čínskými vědci o vysledování původu koronaviru.


Čína podporuje vedení WHO v boji proti pandemii a doufá, že další země poskytnou organizaci stejnou podporu a pomoc, jak uvedla.


" Jsme pevně proti zpolitizování otázky vysledování původu coronaviru, neboť je to škodlivé pro mezinárodní společnou spolupráci v reakci na pandemii, " Řekla to.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top