4000 Sluneční pouliční světla osvětlují vesničany palác 8217; noční silnice

Datum vydání:2021-01-20

88.jpg

Pracovníci instalují světla nádvoří pro Xintain Village, Sanyi Township Photo od korespondenta Peng Qingjiu


" Podívej, jak je to světlo jasné!Od nynějška vyhrávám\'35; 39;t't be\'35; 39;slepě se dotýkal'35a39;39; znovu.Děkuji vám, že jste přinesla lidem světlo... " Večer třicátého října, You County Charity, Chengbei Community, Nanbin Street 150 solární napájené zahradní světla byly všechny osvětleny, jako hvězdy nasávané na noční obloze vesnice, osvětlování vesničanů náměstí 8217; cesta domů a osvětlování srdcí vesničanů, vítězství vesničanů 8217; chvála.


Chengbeiské společenství má vysoké svahy a hluboká údolí a rozložení zemědělců je rozptýleno.Když padne noc, celá vesnice je temná.Vesničané mohou používat jen baterky a mobilní telefony, aby je osvětlily slabými světly, což je velmi nepohodlné a představuje bezpečnostní riziko.Když je možné bezpečně cestovat pod světlými světly jako je město, stala se nadějí všech vesničanů.Dnes se tento sen stal skutečností.


" Tento druh slunečních zahradních světel využívá sluneční energii k nabití, spotřebuje energii, neznečišťuje životní prostředí a může pracovat normálně i za špatného počasí.Nyní jsou tato zahradní světla nainstalována na místě, což zlepšuje vzhled vesnice a řeší potíže vesničanů kosti8217; cestování v noci.Problém zlepšil lidem pocit bezpečí, štěstí a spokojenosti. " Řekl Qin Xuhai, ředitel výboru pro sousedskou čtvrť Chengbei.


Je to s8217; s koncem podzimu a noc je čím dál temnější, ale Daba Village v Wangchang Town je stále živé.Stovky slunečních zahradních světel dělají yardy zářivé jako denní světlo.Děti si hrají a smějí se v přehradě.Dospělí se procházejí a dělají každodenní rutiny.Temné vesnice v minulosti jsou plné života a vitality.Tohle ten reportér nedávno viděl v Daba Village.s78220; It rous8217; s mnohem pohodlnější nyní.Když je tma 8217; je tma, vy don S8217; t potřebovat použít baterku jít ven.Je bezpečné chodit.nádvoří je světlé.[8221; mluví o výhodách instalace světel nádvoří, vesničan Tan Qilan mohl uty8217; t pomoci novinářům, že stále musel poděkovat vesnici.Pracovní tým a okresní charitativní sdružení nainstalovali zahradní světla, na které jsme se těšili několik let.


Člen pracovního týmu Daba Village ve vesnici řekl:'8220; Většina mladých lidí ve vesnici jít do práce, a většina z nich jsou doma.Starší lidé jsou doma.Během návštěv chudých domácností jsem se dozvěděl, že lidé jsou dychtiví instalovat světla nádvoří a doufat, že mohou být pohodlné a bezpečné v noci, Kontaktovali jsme County Charity Association a obdrželi tato světla. "


Má se za to, že County Charity Association nedávno daroval celkem 4,000 zahradní světla v hodnotě 1.12 milionů yuan na Nanbin Street, Wangchang Town, Sanyi Township, Daxie Town, Linxi Town, Xixin Township a další města.Příslušná osoba odpovědná za dobročinné sdružení řekla, že v listopadu, podle potřeb města, druhá várka světel na nádvoří bude věnována.


Chcete-li vidět naše hlubší pochopení různých typů solárních světel, můžete navštívit našewww.ucwck.czstránku pro podrobnější informace.


Děkuji, že jste přišli a přeji vám šťastný život!


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top