Svět závisí na Číně na lícních stěnách 1084;1072ksBut Can Country Delivering?

Datum vydání:2020-08-04

Podle zprávy Broadcasting British Corporation, autorizovaného paneceového románu coronavirus pneumonie, románu koronavirus pneumonií, byl v pondělí také hlášen generální ředitel WHO, podle zprávy Broadcasting British Corporation a BBC.Vyzval lidi po celém světě, aby dodržovali opatření, jako je sociální izolace, mytí rukou a nošení masek.Dr. Ryan také řekl, že země s vysokou mírou přenosu, včetně Spojených států, Brazílie a Indie, musí být připraveny na válku.Cesta ven je dlouhá a vyžaduje trvalou přípravu.

t01fa1e9df6630f01e8.webp.jpg

Masky se staly " vzácné zboží " Dobře.I když se podpora návratu do práce zlepšuje příslušná výrobní kapacita, ale pod přílivem návratu do práce je také naléhavější poptávka mnoha kancelářských pracovníků po masech.Na trhu není snadné si koupit masky.

Zvýšení výroby masky je také poměrně velké ve srovnání s opotřebováním masných zařízení.Pokud chcete, aby maska vytvářející stroj byl trvalý, musíte nejprve pochopit wher& naporce35; 101; hlavní část masného stroje je.Samozřejmě, každý ví, že to místo je plíseň.Jak si vybereme formu, která vydrží?Výrobce strojního zařízení vyrábějícího masku Skyray zavede následující materiály pro plíseň.   Slitina hliníku je slitina hliníku s vysokou pevností, dobrou odolností proti korozi a dobrou tepelnou odolností.Je široce používán v mechanické výrobě.Ve většině případů výroby masky stroj, hliníková slitina byla obhajována a aktivně použita k zajištění titanové slitiny plísně pro ultrazvukové masky stroje.Ve srovnání s hliníkovou slitinou, je snadné oxidovat, prasknout snadno a není vhodný pro dlouhou práci.Titanová slitina má zjevné výhody: A. dobrá odolnost, vhodná pro dlouhodobé vibrace; B. silná ultrazvuková přenosová kapacita; C. vysoká pevnost, není snadné rozbít, deformace a rez.

微信图片_20200803161215.png

V každém případě bychom se měli společně snažit bojovat proti epidemii.Pokud potřebujete stroj na masky, neváhejte nás kontaktovat.Jsme vám vždy k službám.

09480388951.jpg.thumb.jpg


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Zhengzhou Modern Automation Equipment Co. , Ltd.

Pracovní pozice: Members of Foreign Trade

oddělení: Ministry of Foreign Trade

Telefon společnosti: +86-0371-53311283

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 18300627768 /18537156592

webová stránka: maechn.infocsb2b.com

Adresa: 58 Second Street, Economic and Technological Development Zone, Zhengzhou, Henan Province,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top