Politická polarizace, odmítnutí vědy vedou k selhání USA v potlačování pandemie: NYT

Datum vydání:2021-01-18

WASHINGTON --Politická polarizace a odmítnutí vědy ochromily Spojené státy& 35;39; schopnost kontrolovat pandemii COVID-19, která zabila téměř 400,000 Američany, řekl článek v New York Times v neděli.


" To bylo nejjasnější a nejvíce poškozující na federální úrovni, wher& 35; 101; pan Trump tvrdil, že virus by & 35;39;zmizel,& 35;39; střetl se s jeho špičkovými vědci a v stěžejním selhání se vzdal odpovědnosti za pandemii, která vyžadovala národní úsilí ji porazit,Předávat klíčová rozhodnutí státům za předpokladu, že se do boje pustí a přivedou zemi zpět k obchodu, " řekl článek pojmenovaný " Rok, 400,000 Koronavirus smrti: Jak USA zaručily vlastní selhání " Dobře.


" Guvernéři a místní úředníci, kteří byli ponecháni ve vedení krize, však promarnili malý impuls, který země měla, když odsunuli odborníky na zdravotnictví, ignorovali varování od svých vlastních poradců a v některých případech zásobili své poradní výbory více obchodních zástupců než doktorů, " Bylo to řečeno.


Situace se stala zoufalou právě v době, kdy Trump administrativa, ve svých posledních dnech, začíná vidět plody možná jeho největší coronavirus úspěch, Operace Warp Speed očkovací program, řekl článek, poukazující na to, že " Ale nedostatek federální koordinace při rozdělování dávek se už ukázal jako znepokojující překážka. "


Spojené státy nyní tvoří čtyři procenta světové populace, ale tvoří asi dvacet procent globálních úmrtí, řekl článek.


Americký COVID-19 potvrdil případy převyšující 23.9 miliony s více než 397,000 úmrtí v neděli večer, podle záznamů Johns Hopkins University.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top