Vydání produktu: Vynikající umělý strom eukalyptu - vynikající volba pro vnitřní zeleň

Datum vydání:2024-01-10

dear příznivci Baifeng Crafts,


in V této sezoně přírodnínádhery, jsme potěšeni odhalitnašenejnovější mistrovské dílo - Eucalyptus List! Jako exkluzivní přírůstek do Baifeng Crafts se list Eucalyptus může pochlubit výraznou a okouzlující přítomností, která se objevuje jakonezbytná volba pro vnitřní listy.

\3.jpg


Product VELIKY:


realistic Tree Form:Náš umělý eukalyptus strom je proslulý svou živou formou stromu, čímž přináší klidnou přirozenou atmosféru do vašeho vnitřního prostoru.

premium Materials:vytvořené z vysokoškolských materiálů, strom Eucalyptus vykazuje elegantní a robustní charakteristiky, vyžadující minimální údržbu a trvající jakonová. Komerční prostorynebo místa událostí, umělý strom eukalyptus je podmanivou volbou pro dekoraci. .

-

The Eucalyptus Leaf is poised to infuse a breath of fresh air into your life and living spaces. Ať už zdobíte svůj domovnebo jej prezentujete jako promyšlený dárek, stojí to jako ideální volba. V roce 2010 se Baifeng Crafts v roce 2010 etabloval jako vedoucí síla při vytváření umělých rostlin s vysokounqualitou. Náš závazek k dokonalosti, inovacím a spokojenosti zákazníků získal důvěru a uznání z globální klientely.nwhatsApp

wechat:8618923620962,861893251923

5.jpg


artificial eucalyptus strom,decorativní rostliny,

baifeng, decoration ,

Green Living,artificial Trees,
artificial Rostling

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Huizhou Baifeng Arts&Crafts Co.,Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top