4. - 6. září: Technologie Aideyi se s vámi setká na výstavě materiálů pro mezinárodní ochranu a prevenci epidemie v roce 2020!

Datum vydání:2020-08-21

Vzhledem k tomu, že čínská výstava antiepidemiologických materiálů, 2020 sime Shenzhen International Protection and epidemie Prevention Materials exhibition láká profesionální návštěvníky z celosvětové výroby materiálů pro prevenci epidemií kupující, prodejci, agenti, velkoobchodníci, obchodníky se značkami, dovozci a vývozci, hotelya nákupní centra.Tato výstava Sime Prevention Materials exhibition bude shromažďovat známé vystavovatele z globálních produktů pro prevenci a ochranu epidemií, výrobních prostředků na prevenci epidemií, dezinfekčních prostředků, dezinfekčního vybavení, dezinfekčního obalového průmyslu a dalších známých vystavovatelů s cílem podpořit rozvoj prevence epidemiía odvětví ochrany, pochopit nový trend vývoje v odvětví prevence a ochrany epidemií, vybudovat jednorázovou platformu pro zadávání zakázek v dodavatelském řetězci pro průmysl, zkrátit transakční cyklus a současně snížit náklady na zadávání zakázek pro podniky,Poskytneme komplexní služby pro průmysl prevence a ochrany epidemií a dosáhneme oboustranné spolupráce.

5f3a13e28777b.jpg

V současné době Huizhou aideyi Electronic Technology Co., Ltd. potvrdilo účast na výstavě Mezinárodní ochrany a materiálů pro prevenci epidemií 2020 sime Shenzhen, číslo stánku 8a032, prosím dávejte pozor!

LOGO.jpg

Aideyi Electronic Technology Co., Ltd. vyrábí především produkty na čištění vzduchu: Elektrická maska, silikonová maska, čistič popelníků, zvlhčovač, čistič vozidel a jiné výrobky na čištění vzduchu s novou koncepcí.

Naše výrobky prostřednictvím PDA, CE certifikace, v čisticím efektu, funkce jsou vedoucí v průmyslu, podporujeme OEM, způsob spolupráce ODM, poskytovat vám profesionální, vysoce kvalitní služby, a v řízení nákladů na výrobky je velmi dobré, může vám přin ést nejnižší nákupní cenu a nejlepší kvalitu!

主图6.jpg O1CN011LQgyBmkwnviIgB_!!2863351294副本.jpg 1.jpg

Další výhody a produkty Huizhou aideyi Electronic Technology Co., Ltd. Vám budou představeny na výstavě 2020 sime Shenzhen International Protection and Prevention Materials!Pojďme se setkat nebo ne!

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top