TE Connectivity spustínové možnosti snadno použitelných možností vysokonapěťových svorek a konektorů

Datum vydání:2021-05-27

     Díky TE Connectivity (TE), globální lídr v oblasti konektorů a čidel, která byla zahájenanová jednoduché-K-purchase možnosti pro vysoké-voltage svorek a konektorů, konstruktéry jižnení třeba se obávat chybějících částí, obtíže při montáži,nebo obtíže při objednávání množství. Nový hybridní a sada elektrických řešení vozidlo obsahuje všechny spolehlivé komponenty, které TE vždy stanoveno kabelového svazku sestavy, alenyní je k dispozici ve snadno-to-order balíku.

TE Connectivity launches new easy-to-buy options for high-voltage terminals and connectors 800x500.jpg


     souprava je vhodná pro AMP+HVA280, AMP+HVA630, AMP+HVP800, AMP+HVP1100 a řešení AMP+IPT, a je také ideální pronáročné-voltage, hybridní a elektrické vozidlo aplikací

     Mike Brenner, TE produktový manažer, řekl:."V s cílem pomocinašim zákazníkům a zjednodušit objednávání a montáž, jsmenyní poskytovat výstroje pro tyto vysoké-voltage terminálů a konektorů. Hybridní a elektrické výstroje řešení vozidla poskytují konstruktérům s balené balení. TE má všechny spolehlivé díly, takže senemusíte obávat žádných částínebo dosažení objemu objednávky."

     AMP+HVA280 dvě-positionnebo tři-position low-a střední-current samčí a samičí konektory jsou prst-proof a bezpečnéna dotyk, a jsounavrženy tak, aby byly pružné. To může poskytnout různé možnosti pro hybridní/electric aplikace zařízení vozidla. Tento produkt řady mohou být použity s multi-Corenebo samostatných stíněných vodičů, a zahrnuje průmysl' s jedinečnou dělenou konstrukci, čímž se zlepší účinnost balení a výroby. Navíc bezpečnost systému lze zajistit prostřednictvím zámku ve dvou-stage. Systém konektor poskytuje řadu zamykání možností, s integrovaným vnitřním HVIL vysokénapětí blokováním, které může dosáhnout optimalizace velikosti a flexibilní vedení.

     AMP+HVA630 dva-position tři-position, čtyři-position a pět-position low-a střední-current samčí a samičí konektory jsou bezpečnéna dotyk, jejichž cílem je uspokojit AK4.3.3, LV215-1 specifikací a vybavené CPA (konektor polohovací pojištění) , AMP+konektory, konektory může poskytnout až 40A proudu-carrying kapacity za podmínek 140 stupňů Celsia a 4-6mm2 více-Core rozmezí průměrů drátu, a mohou být použity v mnoha aplikacích EV zařízení. Tyto izolované a uzavřené dvě-position konektory jsounavrženy tak, aby bylo dosaženo vyšší výkonnabíječek high-voltage automobilů. Konektor pět-position umožňuje tři-abíjenínphase proudy až 32A, aby se dosáhlo schopnostinabíjení maximální, a vzhledem k jeho ovládací páka, požadovaná vkládací síla je menšínež 70 N. Integrované vnitřní HVIL zajišťuje, že vnější rozměry jsou optimalizovány.

     Anti-touch jeden, dvanebo tři vysoké proudové samčí a samičí konektory poskytované v AMP+HVP800 kit jsounavrženy tak, aby v souladu s AK4.3.3 a LV215-1 specifikací. AMP+vysoké-current konektory a spoje může poskytnout až 200A proudu-carrying kapacitouna 85 stupňů Celsia (v závislostina průřezem), a mají dostatečnou teplotní rozsah a široký rozsah průměrů drátu, který může být použit v různé EV aplikace. Integrovaný vnitřní HVIL s více možností zapojení umožňuje optimalizaci velikosti balení a zajišťuje pružnost. Páka pomáhat zjednodušuje zařízení montáž a snižuje vkládací sílu.

     AMP+HVP1100 jeden-bit maxima-current samčí a samičí konektory zabrání kontaktu prstu a jsou flexibilní v designu. To může poskytnout různé možnosti pro hybridní/electric aplikace zařízení vozidla. TEAMP+HVP1100 může poskytnout až 280A proudu-carrying kapacitou za podmínek stanovených 85 stupňů Celsia a 70mm2 individuálně stíněných drátů, a mohou být použity v mnoha vysokých-voltage aplikací. Systém poskytuje integrovaný interní HVIL optimalizovat vnější rozměry

     A konečně, TE' s. AMP+IPT stíněný kroužek terminál umožňuje vnitřní sílu terminál být upraveny pohodlněji a flexibilně pro různé aplikace. IPT poskytuje jeden-pole, dvě-polenebo tři-pole vnější plášť. S příslušenstvím, může poskytnout 360-degree EMC stínění pro systém. V souladu s potřebami zákazníků, kruhové koncovky lzenašroubovatna kabelech různých délek.

   WIN-WIN elektronika může zákazníkůmnabídnout mnoho druhů konektorůna celém světě. Přijímáme přizpůsobení konektorů. Srdečně vítám vásnanás obrátit pro více informací. Bez ohleduna to, jakou velikost či tvar konektoru, můžeme vám ho cutomize. Navštivtenaše webové stránky anechtenám zprávy, budeme odpoví vám, jakmile budeme číst.




Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • DONGGUAN WIN-WIN ELECTRONICS CO.,LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top