Kvalita výroby je spolehlivá a plně dodávána na trh

Datum vydání:2020-09-01

Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd. (dále jen " Huayuan Havepur " ), jako stoprocentní dceřiná společnost Shenzhen Huayuan Health Industry Investment Co., Ltd., je špičkový technologický podnik zaměřený na výrobu zdravotnických a každodenních potřeb, integrující R & D a prodej. Její produkty pokrývají mnoho oblastí, jako je lékařská a zdravotní péče, osobní péče, domácí péče, péče o matky a děti atd., A má vlastní " Havepur " značka.


Jako hlavní vývojový projekt " Huayuan Havepur " , Skupina poskytuje plnou investiční podporu. Nyní má 2 500 metrů čtverečních čistých a bezprašných dílen třídy 100 000, 120 metrů čtverečních čistých testovacích místností třídy 10 000, 10 automatických výrobních linek a má hardwarové a softwarové podmínky pro výrobu sterilních zdravotnických prostředků. Denní produkce masek je asi 1 milion.


" Huayuan Havepur " má pokročilý a vysoce automatizovaný výrobní proces a technologii lékařských ochranných prostředků v Číně a poskytuje zákazníkům vysoce kvalitní služby a vysoce kvalitní výrobky prostřednictvím dokonalého systému zabezpečování kvality a moderních prostředků řízení. Až dosud všechny produkty vyráběné společností " Huayuan Havepur " získali výrobní licenci národní autoritativní zkušební organizace a získali kvalifikaci prodeje doma i v zahraničí. Například licence na výrobu zdravotnických prostředků společnosti SFDA, jednorázová maska ​​T / CTCA 7-2019 standardní certifikace, jednorázová lékařská maska ​​získala registrační certifikaci SFDA, splňovala obecné kontrolní standardy YY.T 0969-2013 a Nelson1289179-S01, atd. a lékařská chirurgická maska ​​získala registrační certifikační licenci SFDA a maska ​​KN95 prošla SGS EN149-2001 a GB 2626-201.


自资质图.png


Ve stejné době, Havepur, jako vlastní značka " Huayuan Havepur " , praktikuje koncept " osudová komunita " z " jeden svět, jedna země " , se zaměřuje na domácí i zahraniční a komplexně spouští online a offline distribuční kanály, jako je online Alibaba International Station, 1688, globální zdroje, Pinduoduo a další platformy, a spolupracuje s mnoha lékárnami na dlouhodobé spolupráci a pomáhá stále více lidé hlídají své zdraví a příliv přes potíže.


Epidemická situace ještě neskončila a nelze ochránit práci na ochraně. V budoucnu, " Huayuan Havepur " bude vždy dodržovat směr rozvoje vysoké kvality, aktivně plnit své sociální odpovědnosti, pokračovat v prohlubování a rozšiřování projektů ve zdravotnictví a v opakované aktualizaci kvality masek, aby lidem v Číně a dokonce celý svět.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Pracovní pozice: Sales Director

oddělení: International Sales Dept.

Telefon společnosti: +86-755-2321-6059

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-1353-065-7611

webová stránka: havepur.infocsb2b.com

Adresa: No.401~405,Bloc B,Bldg Rongchaobinhai,Haixiu Rd,Baoan Dist,Shenzhen,P.R.China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top