Technické potíže se zpracováním přesných částí soustruhu

Datum vydání:2023-06-14

lathe je jedním znepostradatelnýchnástrojů v průmyslové výrobě, může řezat suroviny, broušení, vrtání a další zpracování, aby vytvořila řadu přesných částí, pro rozvoj moderního průmyslu poskytuje silnou podporu. Přesné části obráběnína soustruzích všaknení snadné a je třeba překonat mnoho technických obtíží.


the výběr a příprava materiálů přímo souvisí snákladyna opakované zpracování a stabilitu kvality. Úkol potřebný pro obrábění soustruhu je v souladu s povahou materiálu a výběr parametrů, jako je tloušťka, délka, šířka a tvrdost, jsou velmi důležitý. Při výběru materiálů je takénutné zvážit stabilitu materiálu, uniformitu tvrdosti, řezné síly a komplexnínákladyna materiál. vyžaduje přesnou kontrolu velikosti a přesnosti zpracování. Řízení přesnosti závisínejenna přesnosti stroje, ale takéna obráběnínástroje, upínací síle příslušenství, zarovnání tyče anástroje. Současně je takénutné věnovat pozornost kontrole směru, jako je kulatost válcového povrchu a rovinnost roviny, kde101; Chyba hraje klíčovou roli při pozorování a rychlosti odezvy axiálních valivých ložisek, přesnýchnástrojů, přívěsků atd. Chcete -li zvolit typ a materiálnástroje s charakteristikami materiálu. K dosažení ideálních výsledků zpracování je třeba přesně řídit rychlost řezání, úhel řezání, hloubka řezání, přesnost řezání experimentu,napájení tvrdosti materiálu a další faktory. V tomto procesu je třeba zvážit mnoho aspektů, jako je kontaktní oblast mezinástrojem a materiálem, kontrola teploty, odstranění čipu a použití mazací tekutiny. měřit kvalitu produktů a je to důležitější proněkteré produkty s vysokým materiálem. Pro kontrolu drsnosti povrchu existuje mnoho ovlivňujících faktorů v procesu obrábění soustruhu. Stupeň opotřebenínástroje, tvrdost materiálu, hloubka vrtání, rychlost zpracování a mazací tekutina je třeba ovládat. Jenutné projítněkterýmnezbytným výzkumem procesu, jako je analýza vlastností materiálů, analýza zpracování, výběrnástrojů a příslušenství. Současně je takénutné studovat prodloužení množstvínástroje, řezné množství, deformaci tyče a povrchové teploty atd., Aby bylo možné potvrdit experiment anajítnejlepší plán zpracování. Citlivost procesu také určuje úroveň experimentátora. Abychom to shrnuli, musí zpracování přesných částí soustruhu čelit mnoha technickým potížím a potřebě komplexního zvážení a kontroly, aby se získalo vysokou

quality, vysocenitrovou precizní dílčí produkty. Za tímto účelem musí mít procesory solidní základ a širokou škálu znalostí se širokou škálou praktických zkušeností, aby tuto práci vykonávaly.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top