Příslušenství pro zpracování hardwaru se používá více, ve kterém stroje?

Datum vydání:2023-06-14

hardware zpracovatelské příslušenství se používají více, ve kterých strojích? , podobně jako jeřábynebo vysokozdvižné vozíkynebo jeřábyneboněkteré zlaté zámky v životě, klíče, části údržby lokomotivy,na tyto AH, lze použít, toto je jeden bod,nyní specifikace zpracování hardwaru a materiály zpracování jsou Odlišná velikost zpracování je také odlišná podle potřeb zákazníků. N(1) Přinavrhování strukturálního tvaru součástí se používá vzhled a kombinace komplexní a přiměřené struktury a počet zpracovatelských povrchů a oblast zpracování jsou conejvíce minimalizovány.




(2) Vyberte přiměřenou metodu prázdné přípravy ve výrobě stroje, která můženepřímonepřímo Použijte profily, lití, kování, razítko a svařování. Volba Blank souvisí s podrobnými technickými podmínkami spotřebitelů a obecně závisína dávce spotřeby, funkci dat a schopnosti zpracování.



(3) Požadavky funkce formování kovů, aby se usnadnilo pokrok lisovací deformace a kvalitu dílů, by měla mít data dobrá plasticita, malý výnos, malý výnos poměr, koeficient správnosti velké destičky, malý koeficient tří
dimenzionální směrnice a malý poměr výnosového pevnosti a elastický modul dat. Proces separacenevyžaduje data s velkou plasticitou, ale data s určitou plasticitou.


\

(4) pravidla pro vhodnou přesnost výroby a drsnost povrchu. Nákladyna kovové lisovací díly budou přidány s postupem přesnosti, zejména v případě vysoké přesnosti, tento doplněk jenesmírně zřejmý. Proto by vysoká přesnostneměla být sledována bez dostatečných důkazů. Stejně tak by měla být drsnost povrchu kovových lisovacích částí také založenana praktických potřebách vzhledu, aby se vytvořila vhodná pravidla.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top