Jak zajistit velikost strojů CNC při zpracování hliníkových materiálů?

Datum vydání:2023-06-14

How pro zajištění velikosti přítokových strojů při zpracování hliníkových materiálů?




first ze všech, pod předpokladem hliníkového materiálu, existujínásledující aspekty, které je třeba zvážit:




i. Neodolatelné faktory:




1. Stabilita samotného stroje. Pokud senejedná onový obráběcí strojnebo bylo zpracováno velké množství strojových strojů bez ladění, budou existovány rozměrové chyby způsobené samotným přístrojem stroje. Existujíněkolik faktorů, které způsobují chybu samotného stroje:




Mechanical Aspects:



a. Uvolněnost mezi servomotorem a olověným šroubem.



b. Mílový šroubová ložiskonebo matice opotřebení. Nedostatečné mazání mezi olověným šroubem a maticí.



a. Servo motor je vadný. Uvnitř pravítku jsounečistoty. Servo zesilovač je vadný. , je to vynecháno. Po zpracování deformace chlazení obrobku. To je v podstatěnevyhnutelné, věnujte pozornost použití chladicí kapaliny během zpracování a při provádění měření v měřením vychlazeného obrobku věnujte pozornost.


2. Faktory, které lze vyhnout:




1. Technologie zpracování




in fakt, většina skutečných chyb zpracování je způsobena Nepřijatelnou technologií zpracování, aby byla zajištěna základní technologie zpracování (jako je frézování CNC obrábění
first po dokončení, první povrch za otvorem, první velký povrch po malém povrchunebo příslušenství

nebo příslušenství

reduce počtu ukončení, zkuste to Použijte kombinaci příslušenstvía dalších základních detailů zpracování)na základě minimalizace chyb zpracování způsobených železnými čipyna hliníkové části, protože hliníkové části jsou velmi měkké, vyloučené podání železa je snadné způsobit chyby zpracování v hliníkové části. Například pro vyvrtání hluboké díry se pokuste použít příkaz G83, aby mohly být vypouštěny železné podání, spíšenež příkaz G73.


\



2. Cutting three elements: cutting speed vc, feed rate f, cutting depth ap and tool compensation




in jednoduchá slova, pod předpokladem zajištění kvality zpracování a opotřebenínástroje, upravte parametry tak, aby plné hry pro řezánínástroje, takže efektivita řezání jenejvyšší anákladyna zpracování jsou Nejnižší. V soustruhu CNC existují prvky, jako je kompenzace opotřebení hlavynástroje.

3. Numerický výpočet v ručním programování a automatickém programování



in manuální programování, výpočet Chyby jsou také běžné, ale většina výroby jenyní automatickynaprogramována. N4. Set the knife



The inaccuracy of the knife is also the factor that Způsobuje chybu velikosti, zkuste si vybrat dobrý hledač okrajů, pokud má strojnástroj automatickýnástroj, je lepší, pokud jejneexistuje žádný testovací test, jedná se o provozní zážitek.

-

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top