Jaká je cena vlastního obrábění plastových částí CNC?

Datum vydání:2023-06-14

in dongguan cnc díly zpracovávající továrnana podnikání po dlouhou dobu, každý den přijde do kontaktu se všemi druhy potřeb zpracování dílů zákazníků, pocházejí z různých regionů země,některé jsou po celém světě. Každý zákazník má své vlastní personalizované potřeby, ale většina znich se více zajímá o cenu služeb přizpůsobení zpracování dílů CNC, tj. Poplatek za služby CNC zpracování dílů. Cena ve skutečnostinenínejkritičtější, celková úroveň služeb zpracování součástí CNC jenejkritičtější.


some před časem, zákazník z Shenzhen kontaktovalnáš CNC díly zpracovávající závod hledáním

cnc dílů zpracování přizpůsobení

na internetu. Mají plastový CNC zpracovávající vlastní produkt, který je třeba vyrobit, hlavně k testování, zda je design produktu přiměřený. V včasné komunikaci chce pan Chen vědět, kolik stojí přizpůsobení zpracování plastových CNC. Zákazník N

a, který se obává cenyna začátku dotazu, obecněneví mnoho o průmyslu zpracování dílů CNC. V odvětví přizpůsobení zpracování součástí CNC musí hodnocenínákladůna zpracování dílů CNC poskytnout 3D výkresy produktu, jakož i výrobní požadavky dílů, včetně materiálů, metod zpracování, množství a procesů úpravy povrchu atd. Pokud existují určité speciální požadavky, jenutné jasně vysvětlit závodna zpracování dílů CNC anáklady budou hodnoceny podle těchto informací.

""



ifnemůžete poskytnout 3D kresby produktů CNC díly, je obtížné, aby továrnyna zpracování dílů CNC vyhodnotily cenu plastového přizpůsobení zpracování dílů CNC. Také jsme se setkali s mnoha zákazníky,neexistují žádné CNC zpracování přizpůsobených výkresů, dokonce ani produktnemá fyzickou. Takové dotazy zákazníkůnemohou vyhodnotit cenu, my to továrnana zpracování dílů CNCnemůžeme to udělat, musí mít 3D výkresynebo 2D výkresy, pokud existuje produkt, který lzenakreslit podle vzhledu zpracování dílů CNC přizpůsobených 3D výkresy.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Xindeli Technology Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top