Tři speciální požadavky metody odlévánína odlévací strukturu

Datum vydání:2021-06-28
nthree Zvláštní požadavky metody odlévání pro odlévání strukturyn

(1) Investiční odlitky:n 1. usnadnit výrobu voskových foremn2. Otvory a drážkyna odlitcích byneměly být příliš malénebo příliš hluboké, příliš malénebo příliš hluboké otvory a drážky, kterénevede k hladkému plnění odpovídajících otvorů v investiční formy snátěrovými a pískové částice během skořápky vytváření vhodné dutiny; Ve stejné době, příliš hluboké díry a drážky také přinášejí potíže s čištění písku odlitků. Obecně by mělo být otvor většínež 2 mm (tenké částin 0,5 mm). Když je otvor přes skrz, hloubka otvoru jenaperture menšínež 4n6, když otvornení přes, hloubka otvoru jenaperture menšínež 2. Šířka drážky by měla být většínež 2 mm a hloubka drážky byneměly být vyššínež 2 mm Překročení 2n6 krát šířka drážky. \\ T 3. Snižte horké skvrny a usilují o jednotnou tloušťku stěny. Investiční odlitky obecněnemá samostatnou stoupačku, ale používá tlustší sprue jako stoupač, aby přímo přiváděl odlévání. Chcete-li se přizpůsobit tomuto procesu, by měla být použita tenká struktura s tenkýmnwalledem a distribuce tloušťky stěny by mělo odpovídat principu směrové tuhnutí. \\ T 4. Vyhněte se velké rovné struktuře. Vzhledem k tomu, že vysoká teplotní síla skořepiny roztaveného modelu jenízká, je snadné deformovat, takže přinavrhování odlévací struktury se pokuste vyhnout velkým plochým povrchům. N (2) odlévání kovů:n 1. tvar a dutina lití by měly být jednoduché a konstrukční sklon odlévání by mělo být conejvíce zvýšeno a je třeba se vyhnout použití příliš malýchnebo hlubokých otvorů pro usnadnění extrakce jádra a zajistit hladké odstranění odlévání.n2. Tloušťka stěny odlévání by měla být jednotná, aby se zabránilo smrštění pórovitosti a vady trhlin; Ve stejné době, tloušťka stěny byneměla být příliš tenká a snažte se vyhnout velkým horizontálním stěnám, aby se zabránilo vadám, jako je špatný odlévání a izolaci za studena, jako je hliníková slitina odlitky minimální tloušťka stěny hliníku hliníkunmagnesium slitiny je 2 mmn4mm, a minimální tloušťka stěny hliníkunmagnesium slitiny je 3 mmn5mm.

(3) Die Nasting Díly:n 1. Odlitky proti lisování by se měly snažit eliminovat podřezvy a hluboké dutiny. \\ tn 2. Pokuste se použít tenkýnwalled strukturu s rovnoměrnou tloušťkou stěny. Vhodná tloušťka stěny odlitků matrice je obecně: slitina zinku 1mmn3mm, hliníková slitina 1,5 mm,n5mm, a slitina mědi 2mmn5mm.

3. Vložky lze použít v Die Vložky by měly být plně využity, aby se vytvořily komplexní části, zlepšili lokální výkon die Nasting díly a zjednodušte proces montáže. Aby bylo možné připojení vložky do odlévání spolehlivé, vložka by měla být vložena do odlévací části, aby se drážky, šéfynebo rýhování. N 

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • SHANGHAI CONLY VALVE CASTING CO., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top