Top 10 hrdinů Windsurfingu

Datum vydání:2022-08-16

1. Robby Naish.yeah víme, předvídatelné. Ale Naish byl bezpochyby muž ve Windsurfingu po velmi dlouhou dobu, ale teď, když se zdá, že tráví více času, Kitesurfing si stále zaslouží váš hlas?

2. Bjorn Dunkerbeck. Dunks převzal od Where&101; Naish opustil a prosadil svou dominancinad mnoha disciplínami Windsurfingu. Stálena vrcholu hry v Slalomu vás stále inspirují Dunks?#

3. Robert Teriitehau. 

 

 

 

 &#

 

 

 

the z masivních lodí a z vnitřních windsurfingových bazénů,nikdo by honikdyneobvinil, že se drží a z toho jednoduchého důvodu inspiroval mnoho současnýchnejlepších jezdců. Ale inspiroval vás? 4. Josh Stone. Josh pokračuje v plavbě,nyní se svým synem Harleym, který zjevně má ve své krvi windsurfing. 5. Francisco Goya. Akce Francisco se pohybovala, zdokonalila dvojnásobek,než Koster dokonce vstoupilna desku a poté pokračoval v zřízení jedné znejúspěšnějších značek Windsurfingu kolem.

6. Nik Baker. Baker opustil Sunny Shorehamna turné PWA v 90. letech a poté se stal jedním znejúspěšnějších vývozů vůbec. Nyní zpět ve Velké Británii a vrací se ke sportu, Niknení jen vysoce talentovanýnámořník, ale také zatraceně milý chlap.

\\n7. Robby Swift. \\ N \\nStaying ve Velké Británii, Swift možná převzal Where \\n \\n101; Baker skončil. I kdyžna PWA Tour jenyní mnohoneuvěřitelných britských jezdců, je dosudnejúspěšnější? \\ N \\n \\n8. Philip Koster. Šílené úrovně kontroly, obětavosti a mírně konkurenční pruhnepochybně přivedly Kosterana úroveň, kterou dnes vidíme. \\ N \\n \\n9. Gollito Estredo. Jeho úroveň stále roste, ale co je důležitější, bude tento víkend ve Velké Británii pro NWF! \\ N \\n \\n10. Antoine Albeau. \\ N \\na2,nejrychlejší mužna Windsurfer, vůbec. Dost řečeno.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Kingforce Sports Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top