Co je jaro?

Datum vydání:2022-08-15

a jaro je mechanická část, která k práci používá elasticitu. Obecně vyrobené z jarní oceli. Jeho elasticita může být použita k řízení pohybu částí stroje, zmírněnínárazunebo vibrací, úsporné energie a změření velikosti síly. Široce se používá ve strojích anástrojích. , označovaná jako konstanta hovězí pružiny, také známá jako tvrdohlavý koeficientnebo koeficient tuhosti, je jednotka Newton

meter, označovaná jako bovinská deformacenebo komprese, jednotka je měřiče.

1.&a Torsion Spring#je pružina, která podléhá torzní deformaci, a její pracovní část je také pevněnavinutá do spirálového tvaru. Struktura torzního pružiny je zpracována spíše do různých tvarů torzní ramenenežna háček. Torsion Springs používají princip páky k otočenínebo otáčení flexibilních materiálů, které jsou měkké a tvrdé, takže mají skvělou mechanickou energii.

//

2.

anapětí pružina
je spirálová pružina, která podléhá axiálnímunapětí. Pokudnení pod zatížením, jenatahovací pružinový kroužek a prsten obecně a těsný mezi žádnou mezerou.

torsionalspringzmkm-800_800.jpg3.

compression Spring

je spirálová pružina pod axiálním tlakem, materiál, který používá, je více kruhový, také užitečný obdélník a mnoho pramenů ocelové zamořené cívky, pružina se obecně rovná hřišti, tvaru kompresní pružiny: válcový , kónický, konvexní a konkávní tvar a malé množstvínecirkulárního, kompresní pružinový prsten a kroužek bude mít určitou mezeru, pokud bude podrobena vnějšímu zatížení, když se deformace jarní kontrakce, energii deformace skladování.

tensionspringzmkm-800_800 (1).jpg

4.
other Spring Type

, Clockwork Spring, bateriová pružina, pružina listu, cívka pružina, speciální

shaped pružina, pružina, atd.-

compressionzmkm-800_800 (2).jpg

-

\\

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Xinbo Hardware Products Co. LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top