Objem tvorby hraček vyžaduje obrovské pokroky v oblasti inovací pro růst

Datum vydání:2021-03-02

1.jpg Poznámky editor''s:   Čína v neděli představila podrobný plán, jak přeměnit jižní město Shenzhen v provincii Guangdong na ukázkový pilotní prostor socialismu s čínskými vlastnostmi.Plán se kryje s Šenzhen& 35;39;čtyřicátým výročí, kdy bylo označeno za Čínu& 35;39;první zvláštní hospodářskou zónu, přičemž se označuje země& a& 35;39;posledním krokem, který má měs to povzbudit k provedení odvážnějších reforem a sloužit jako vzor pro ostatní oblasti země.Shenzhen je jedním z prvních čtyř SEZ zavedených v 1980 65293; další tři jsou Zhuhai a Shantou v provincii Guangdong a Xiamen v provincii Fujian 65293; jako součást země& 35;39;reformní a otevírací úsilí k podnícení ekonomiky a posílení zahraničních investic.V této speciální s érii sdílíme příběhy a zkušenosti, které dokládají značný pokrok dosažený v první várce čínských a'385;39;SEZ za posledních čtyřicet let. 5f8515bda31024adbd99a0db.jpeg

Firmy vytvářejí silnější vazby s online obchodními platformami, vyvíjejí nové produkty

Jako dítě si Zhan Kada vypěstovala vášeň pro hraní s stavebními kostkami poté, co je jeho otec přivezl z zahraniční obchodní cesty v 1994.

" Můj otec byl pak inspirován k vytvoření originální čínské stavební značky, " řekl Zhan, generální manažer Guangdong Qman Toys Industry Co Ltd.

Před vytvořením Qman, stavebního bloku značky Zhan'tem3539;39;jeho otec již vlastnil plastovou modelingovou továrnu v okrese Chenghai, Shantou, provincie Guangdong, která je všeobecně známá jako jedna z předních výrobních základen Číny& 35;39.

Továrna, založená v 1984 65293; čtyři roky po založení zvláštní ekonomické zóny Shantou byla původně zaměřena na zpracování hraček plísní.

" V době, kdy tržní poptávka po kvalifikovaných hračkách v osmdesátých letech převyšovala nabídku, jsme měli mnoho příležitostí začít vyrábět hračky a související zpracovatelské podniky, " Řekl Zhan.

Transformace podnikání společnosti, od pouhého zpracování až po vytvoření vlastní značky, podle Zhan významně přispěla k posílení tržní výkonnosti společnosti Qman& =35;39.

" Když jsme byli zaměstnáni pouhým skládáním hraček, objednávky byly ve skutečnosti od zákazníků.Poté, co jsme měli'103;103; naše vlastní značka, společnost& 35; 39;celá obchodní činnost se změnila na design, výrobu a prodej, " Řekl Zhan.

Po letech inovací a rozšiřování trhu se společnost stala jedním z předních výrobců plastových stavebních bloků na domácím trhu, přičemž více než dvaceti sérií bylo prodáno více než třiceti provinciím, obcemi a autonomními regiony.

Společnost realizovala 123 milionové yuan ($18.16 miliony) v prodeji v 2019 a také prodávala své inovativní produkty více než 40 zemí a regionů.

" Stavěním vlastní značky bychom mohli více investovat do inovací a propagace trhu, což nakonec pomohlo zvýšit zisky podniků, " Zhan to řekla.

Růst Qman&;39;39 v uplynulých desetiletích odrážel tisíce místních společností zabývajících se hračkami, & 35;39; vývoj v Shantou departure 65293; od zpracování po tvorbu.

Od osmdesátých let se v oblasti Chenghai zaregistrovaly 16,410 hračkářství s průmyslovým výkonem 58 miliard yuanu v 2019, přičemž se podle sdružení pro výrobu hraček Chenghai jednalo o 21.8 procenta země& 35;39;s celkem.

Řízená hračkářským průmyslem, ekonomika Shantou& protet35;39;je vyvíjena průměrnou roční růstovou mírou 12.5 procent z 1980 do 269.41 miliard yuanu v 2019, podle místní vlády.

" Od osmdesátých let to byla obrovská změna, z malé plastikové továrny jsme vyrostli v globálním výrobce hraček.Pro nás hračkářské společnosti se budeme více soustředit na inovace, abychom v nadcházejících letech dosáhli udržitelného růstu podniků, " Zhan to řekla.

Podle společnosti Zhan bude společnost společnosti B65293, která investovala přibližně dvacet procent svých příjmů do výzkumu a vývoje B65293; vynaložit větší úsilí při výrobě hraček pro dospělé, neboť zahraniční a domácí trhy mají velkou poptávku po těchto výrobcích.

" Existuje tržní trend; více dospělých začalo kupovat hračky, protože se snaží znovu prožít vzpomínky z dětství, " Zhan přidal.

Vzhledem k tomu, že pandemie COVID-19 měla od počátku tohoto roku obrovský dopad na vývoz, Zhan řekl, že společnost musí přesunout své podnikání na domácí trh.

" Vyvinuli jsme silnější vztah s on-line obchodní platformy, které poskytují inovativnější produkty a služby pro domácí kupující v posledních několika měsících, " Řekl Zhan.

Rostoucí počet místních výrobců hraček obnovil plnou výrobu, podle společnosti Chenghai a informačního úřadu.

Chenghai& 35;39;Průmyslová hodnota odvětví hraček převýšila 13.5 miliardu yuanu v první polovině, roční zvýšení 5-procentního podílu podle úřadu.

Vývoz hraček v obvodu& 39;39;v prvních šesti měs ících rovněž rostl o 8.5 procentuální rok na rok na 2.68 miliardu yuanu.

" Zvýšená průmyslová hodnota a vývoz byly především poháněny posílením úsilí v oblasti inovací, což nakonec pomohlo zvýšit přidanou hodnotu hraček, " řekl Wang Chubin, náčelník okresu Chenghai.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Pracovní pozice: Sales Manager

oddělení: Sales Department

Telefon společnosti: +86 13430862828

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13430862828

webová stránka: billow.infocsb2b.com

Adresa: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top