Jaké produkty mohou být vyrobeny ze vstřikování \\ t

Datum vydání:2021-11-07

Když vytvoření produktu, který vyžaduje plastových výlisků, v závislostina typu aplikace a typu části, kterou chcete vyrobit, máte k dispoziciněkolik procesů, z čeho vybírat. Jeden znejpopulárnějších postupy k dosažení vysoké kvality a cenově efektivní plastové díly je vstřikování

Injection lití je výrobní proces pro výrobu dílů do velkého objemu. - od tisíců až milionů. Roztavený pryskyřice se vstřikuje do dutiny formy, dokudnení zcelanaplněna. Proces vstřikování používá vysoké teploty a extrémní tlak dostatečněnaplnit vnitřek s roztavenou plastovou pryskyřicínebo kapalné polymery. Formy se potom ochladí pro uvolnění dokončení plastových dílů.

proces je vysoce univerzální a lze vytvořitnesčetné množství dílů pro širokou škálu aplikací.

Typical výrobků vyrobených za použití vstřikování plastů tvarové  

Plastic lahví Jste Nejběžnějším výrobek vyrobený podle miliard každý rok, sahat do různých tvarů a velikostí. Typicky, plastové lahve, které udržují pitnou vodu a jinénápoje jsou vyrobeny z polyethylen tereftalátu (PET), protože materiál je jak pevný a lehký.

Electronic tělesa are také zcela běžně vyrobené s injekcí lití služby. Používá se v zařízeních, jako jsou dálkové ovladače, počítače, televizory, lékařského vybavení a dalších elektronických součástek spotřebitelů, kryty jsou vyráběny podle vstřikovacího procesu. Vstřikování plastů služby mohou vyrobitnějaké zakázku plastové uzávěry pro prakticky jakýkoli aplikace a velikostí. 

Toys: Imagine stavební materiál, který je lehký, odolný anekoroduje; to přijde v mnoha velikostech a barvách a je určen pro snadné přesné sestavení. Značka Lego stavebního bloku rozpoznávaný je vše vyrobeno z pevnější plastových granulí, které se zahřívají až do zkapalněné a poté injekcí do kovových forem, ve kterých plastová ochlazuje a tuhne do hustě cihelnebo jiného tvaru. avíc pro to, co je důležité, je to, že každá cihla a složka je přesně tvarovaná tak budou všichni fit společně. Je k dispozici v mnoha barvách, tvarech a velikostech přesným výrobkem

Agricultural:. oems designing zemědělského trhu přecházejí do plastu jakonízkonákladovou alternativu k kovových součástek běžně používaných v průmyslu. Plastynabízejí vyšší odolnost vůčinárazům během používání, vlhkosti, AND jsou schopny odolávat extrémně vysokýmnebonízkým teplotám. UV aditiva také pomáhají chránit plastové díly znepříznivých povětrnostních podmínkáchnebo vystavení agresivních látek

Household:. Molded uzávěry,nádoby, součásti a Sklenice jsou jenněkteré z běžných položek, které mohou býtna zakázku vyrobených s vstřikování.  

Machinery a automobilových komponentů: Bumpers, přístrojové desky, ovládání rádia, držákynápojů a mnoho dalších prvkůnalezený v automobilech a dopravních prostředků, interiéru i exteriéru, jsou vyrobeny v procesu vstřikovacího .

Healthcare Industry: V oblasti zdravotní péče, existují tisíce výrobků, které jsou vyrobeny s vstřikovacího procesu. Zdravotnický průmysl spoléhána víceúčelové plastové výrobky, které mohou být vyráběny ve velkém, protože mnoho z těchto výrobků jsouna jedno použití, jednorázové položky, udržování sterility,nebo aby se zabránilo šíření bakteriínebonemoci. Z plastových stříkaček donástrojů používaných v lékařských postupech, vstřikování je to, co pomáhá zdravotníkům dostat svou práci udělat.

Injection Lisování je velmi běžný způsob výroby použity k výrobě předmětů každodenní domácnosti. Aplikace pokrývají obchodní, průmyslové a spotřební výrobky podobně. Vstřikování plastůnabízí všestrannost vytvářet vzory, které mají složité detailynebo složitost, až do jednodušších forem v jakémkoli rozsahu velikostí od malých až po velké objekty.

metoda

Tato vyrábí pevné části, jako jsou elektronické skříně, lahví, kontejnerů, počítače , televizory komponenty, venkovnínábytek, zemědělské výrobky, hračky, strojní součástky, a ještě mnohem více

Commercial produkty:.

Electrical Boxy

Mop Heads 

HIGH-end Trash a recyklace Nádoby 

Vending Machine Components 

Equipment Kryty 

Medical Components: 


Sharps Likvidace Koše a držákna zeď

Medication Kazety


Automotive:


Color-matched interiérové ​​prvky


Commercial Konstrukce:


Conduits pro betonovénosníky

Insulators

Raised podlahové desky


Residential Stavebnictví:


Roofing Vents

Railing Těsnění

Deck Spojovací materiál


Consumer Zboží:


Skateboard Storage Regály

Barbecue Accessory

BI rd Feeder

Tackle Boxy

Toilet sezení


Toys a záliby:


HIGH-end kolekce Modely

Decorated Dětskýnábytek


POP (Point of Purchase):


Spring-loaded Supermarket Display Tray

Literature Stojan


Home produkty:


Flower Hrnce

Wire Kravaty

air osvěžovač Jednotky


Food Service:


HIGH-Temperature Servírovací pánve

Bread zásobníků

NSF Food Service Výrobky


Sporting Zboží:


Training Device

Exercise Tools


Short-Run 3D Tištěný Components:


Electrical knoflíky

Specialty Tlačítka

Fixtures

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Pracovní pozice: Marketing Manager

oddělení: Marketing Department

Telefon společnosti: +86 13392389836

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13380306888

webová stránka: jddmachine.infocsb2b.com

Adresa: 92 Tianxi Road, Yantian Village, Fenggang Town, Dongguan City

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top