Jaké jsou rozdíly mezi halogenem, xenonem, LED a laserovými světlomety

Datum vydání:2023-12-06

car světla jsou důležitým osvětlovacím zařízením v automobilech a lidé proněnejsou cizí. Dnes se dozvíme o čtyřech běžných typech světel automobilů: halogenová světla, xenonová světla, LED světla a laserové světlomety. Jaké jsou rozdíly mezinimi?

halogen Lamp: Princip této lampy je vstřikovat halogenové prvky, jako je jódnebo brom, do baňky a používat je k chemicky reagující s atomy wolframů Produkované vláknem při vysokých teplotách pro uvolnění více světla. Halogenové lampy mají vlastnostinízkýchnákladů,nízké spotřeby energie, relativně krátkého života, ale měkkého světla. S postupem technologie se však mnoho majitelů automobilů postupně obrací k pokročilejší technologii osvětlení. Lampa má aktivovat xenonový plyn přes vysokou elektřinu, aby se vytvořil silný oblouk, čímž vyzařuje jasné světlo. Xenonové lampy mají vlastnosti vysokého jasu, teploty barev téměř denního světla anízké spotřeby energie, takže jsou upřednostňovány mnoha majiteli automobilů. Xenonové lampy však trvá dlouho,než se spustí a vloží větší zatížení baterie, takže vněkterých modelechnemusí být použity jako výchozí konfigurace.

\\ Světlo N555.jpgled: Tento druh světla používá jako zdroj světelného zdroje světloemitting diody a má výhody rychlého startu, dlouhého života, malé velikosti a vysokého jasu. Kromě toho mají LED světla široký rozsah teploty barev a barvu světla lze upravit podle různých potřeb. Světla LED jsou však dražší a obtížně udržovatelná, takže při jejich používání musíte věnovat větší pozornost.

-

5.jpglaser světlomety: Jedná se onový typ technologie osvětlení, která emituje světlo laserovými diodami a je přesně ovládáno reflektory a optickými čočkami, aby bylo dosaženo vysoce koncentrovaného osvětlení. Laserové světlomety mají výhody vysokého jasu, dlouhého doletu,nízké spotřeby energie a malé velikosti, což znich činí mocným asistentem pronoční jízdu. Avšak vzhledem k vysokýmnákladůmna technologii je v současné době vybaven pouze vněkterých modelech s vysokým obsahemnentu.

Momprehentiens srovnání čtyř typů světel Car, můžeme zjistit, že každý má své vlastní výhody anevýhody a je vhodný pro různé scénáře použití. Halogenové lampy jsou vhodné pro majitele automobilů s omezeným rozpočtem, xenonové lampy se dobře vyskytujína mimoroční a dlouhé jízdě, LED lampy jsou vhodné pro městskou jízdu, která sleduje ochranu a efektivitu životního prostředí, a laserové světlomety poskytují lepší osvětlení pro vysoké \-end modely. Nevím o tobě. Jaký druh světlometů je auto vybaveno?-

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top