Jaké jsounejdůležitější trendy PCB,na kterých záleží v roce 2022

Datum vydání:2022-08-09

in probuzení pandemie,nikdynebyla větší poptávka po deskách s obvody. S křupanými řetězcinapájecími řetězci byl průmysl PCB obecněnucen smířit se s produkcínejpokročilejších desek s obvody snejpřísnějšími omezeními toho, co lze dosáhnout.

but za tímto průmysl dramatickými a bezprecedentními způsoby. Pochopením těchto trendů mohou společnosti učinit přiměřenější tvrzení o tom, co potřebují, aby jejich výrobky dělaly, jak to mohou dosáhnout a jaká opatření by měli přijmout před odhlášenímna drahou výrobní kampaň PCB. Především ze tří zdrojů:

miniatiation

- tlakna menší zařízení vedl knositelným inteligentním zařízením a působivým technologickým zázrakům. Přesto s tím přicházínáklady: desky s tiskovými obvody jsounáchylnější k poškození a musí být řešeny s větší péčí. Průmysl běžína ostřejších termínechnež kdy jindy a jednoduché chyby mohou mít dramatické důsledky pro spodní linii. stisknutí problému. Samostatně zákaz EU o olovových koncích přinutil výrobce, aby se otočili k ekologičtějším alternativům. Přečtěte si více onejdůležitějších trendech PCB v odvětvíníže. N 

biodeodegradovatelné PCBS

with s tlakemna udržitelné obchodní praktiky po celém světě se PCB dostaly pod stejnou kontrolu, které čelí jiné podniky po celém světě. Zatímconěkteré tištěné desky obvodů se používají ve strojích, které mohou trvat desetiletí, mnoho PCB senakonec dostanena skládky. Existuje debata o tom, zda desky z tištěných obvodů s těmito povrchovými úpravami ve skutečnosti způsobují poškození životního prostředí, přičemž olovo prosakuje do odpadní vody. Omezení euna používánínebezpečných látek, \\ ani Rohs, však jenezákonné importovatnebo exportovat jakýkoli elektronický odpad obsahující vícenež 1000 dílůna milion vedenínapříč evropským Unio

1111 ;.

\\ Vyrovnávání horkovzdušné pájecího vzduchunebo HASL bývalo jedním ze dvou způsobů, jak by mohly být dokončeny desky s obvody. Nyní jsou k dispozici desítky možností s dostupnými cenami, dobrou citlivostína manipulaci a dlouhou životností. deska s obvodem, která obsahuje vyšší hustotu kabelážna plochu ve srovnání s konvenčnější deskou obvodu. Jsounezbytnou součástí jednotky směrem k miniaturizaci, protože dělají více v menším prostoru.Have finer spaces between lines 

Use multiple layers connected through

microvias

The smaller size of HDI PCBs makes them ideal for wearable devices. Protože používají menší množství materiálů s vyšším výkonem, stojí méněna výrobu, mají rychlejší přenos signálu a mají vyšší tepelnou odolnost. Nejdůležitější trendy průmyslu PCB dnes díky zabalení velkého úderu za jeho malou velikost. K výrobě však vyžadují speciální výrobní techniky. Vstupte do deskyflexible tištěné obvody: deska s potištěným obvodem, která se může ohýbat tak, aby se vešly do prostorů, kterénemůže rigidní PCB. Definice Flex PCB je uspořádáním obvodůna flexibilní filmové vrstvě. Stejně jako tradiční PCB mohou být jediné, dvojnásobné, multi-layernebo dokonce hybrid tuhých a flexibilních materiálů. Jedinečně vhodné pro zpracování vibrací a vysokoteplotních rozsahů. Nevýhoda? Flex PCB je obtížné opravit, vyžadovat přesné úložné postupy a jsou dražší produkovatnež tradiční desky s obvody. Atmosférická vlhkost. Stejně jako kontrola ESD v minulosti je hrozba poškození vlhkosti v dnešní době jedním znaléhavějších problémů. chci věřit. Existujeněkolik důvodů, proč se to děje:

miniaturizace definovala výrobu desky s obvody v 21. století. Odnositelných zařízení po internet věcí se tištěné desky s obvody v průběhu času stále více ztenčily. To jim dává větší citlivostna poškození vlhkosti a také je křehčí.

higher teploty jsou vyžadovány během procesu pájecího odrazu, aby se vytvořily dnešní desky z tištěných obvodů. K tomu velmi přispívá rychlá expanze vlhkosti aneshodné materiály, zejména v polích míčové mřížky a balíčcích čipů.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top