Jaký je rozdíl mezi PE plastovou trubkou a PE trubkou?

Datum vydání:2020-11-27

321e23a00807e6601a1971a6aaccafa.jpg


PP trubky a PE plastové trubky jsou v posledních letech široce používanými novými ekologickými stavebními materiály. Potrubí PP i PE mají vlastnosti netoxické, bez zápachu, odolné proti korozi a nízké teplotě. Jaké jsou tedy rozdíly mezi těmito dvěma typy trubek?




    PP trubka je termoplastická pryskyřice-polypropylen polymerovaný propylenem. Polypropylen, termoplastická pryskyřice, má nejnižší hustotu mezi plasty pro všeobecné použití, ale jeho celkový výkon je vyšší surovinou pro trubky. Trubkou vyrobenou z polypropylenu jako suroviny je PP trubka. Vlastnosti PP trubky jsou dobrá odolnost proti korozi, tepelně odolná stabilita a mechanické vlastnosti, navíc netoxické suroviny bez zápachu a bezpečnější a hladký povrch trubky, lehký, snadno se přepravuje a instaluje.




    Chemický název suroviny pro výrobu PE plastových trubek je polyethylen, což je termoplastická pryskyřice polymerovaná ethylenem. Jeho největší vlastností je odolnost vůči nízkým teplotám, dobré chemické vlastnosti a vydrží většinu kyselých a zásaditých médií. Samotná PE plastová trubka má nízkou hmotnost, dobrou houževnatost, dobrou odolnost proti nízkým teplotám, netoxická, relativně levná, vysoká rázová pevnost, ale nízká pevnost v tlaku a v tahu. Svařování za tepla, přírubové připojení pitné vody, potrubí dešťové vody, plynovody, průmyslová potrubí odolná proti korozi.




    Chemickým názvem suroviny PP trubky je polypropylen, který je polymerován s propylenem a je také druhem termoplastické pryskyřice. Kromě výhod korozní odolnosti a netoxicity je nejzřetelnějším rysem PP trubky vysoká pevnost a tvrdost povrchu. Je také relativně vysoká. Vlastnosti PP trubek se projevují dobrou odolností proti korozi, tepelně odolnou stabilitou a mechanickými vlastnostmi ve spojení s netoxickými surovinami bez zápachu a bezpečnějšími, hladkým povrchem trubek, lehkou strukturou a snadnou přepravou a instalací. Je široce používán ve stavebnictví a domácích vodovodních potrubích.




    Pokud jde o současnou frekvenci používání, PP i PE trubky mají velké výhody. PP trubky jsou silnější než PE plastové trubky, PE trubky jsou měkčí než PP trubky a mají lepší odolnost proti nízkým teplotám než PP trubky. Proto je nutné zvolit vhodné trubky podle různých míst použití a požadavků polní aplikace.


Dongguan Shangyu Plastic Hardware Products se specializuje na výrobu extrudovaných plastových profilů. Můžeme přizpůsobit a zpracovat různé plastové profily, profily z PVC, profily ABS, profily PP, plastové rohy a stínidla pro PC. Plastové profily, PE plastové trubky a jiné profily. Máme vlastní místnost s formami, profesionálně poskytujeme řešení pro různé typy profilů pro podniky a máme 20 let zkušeností s navrhováním a přizpůsobováním zpracování forem.


      Další informace najdete na webu Shangyu Plastic Factory: www.shangyusujiao.com




Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Shangyu Plastic hardware Products Co. LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top