Metoda a bezpečnostní opatření pro používání krtka, operační video

Datum vydání:2020-11-27

Poznámka: Metoda instalace a použití zařízení se vztahují na molová pera první a druhé generace Shenzhen Xiazhifeng Electronics Co., Ltd.

 

Za prvé, použijte metodu instalace

Jemná jehla: s kompletní sadou vložky pero hlavu, otočte se ve směru hodinových ručiček a utáhněte

Silná jehla: otočte jehlou ve směru hodinových ručiček a vložte ji do hlavy pera a utáhněte ji.

Otočte jej proti směru hodinových ručiček, pokud není v provozu

Poznámka: Jedna jehla je pouze pro jednu osobu, aby se zabránilo infekci

 

Za druhé, funkce převodové polohy:

Úroveň 1-2: Jemné jehly (malé tukové částice/malé krtky)

2-3 převodová zařízení: jemné jehly (malé a střední krtky) a tlusté jehly (střední a malé skvrny)


1-2011130U942M5.jpg


Tři, indikátor světla

Dvojklik vidět úroveň baterie (3 indikátorová světla jsou zelená, když je baterie plně nabita) Plně nabitá, 3 indikátory se rozsvítí v zelené, blikající červené při nabíjení

 

Čtyři, zavedení operace

První.Tlačítko zapnutí (ON/OFF): Dlouhé stisknutí tlačítka (ON/OFF) po dobu tří sekund pro zapnutí a vypnutí se červené světlo rozsvítí po zapnutí a výchozí je stupeň 1.Červené světlo představuje převodové světlo.Pokud není po spuštění spuštěno, automaticky se po třiceti minutách vypne; krátké stisknutí tlačítka (ON/OFF) pro přepínání výstupního výkonu (číslo: 1 pro nízké převody; číslo 2 pro střední převodovky; číslo 3 pro vysoké převody).Rychle stiskněte (ON/OFF) tlačítko dvakrát pro zobrazení úrovně baterie.Zelené světlo představuje úroveň zobrazení.Stiskněte jakýkoliv klíč k vrácení.

Dva.Pracovní tlačítko (OUT): Stiskněte tlačítko (OUT) pro spuštění práce, uvolněte jej, aby přestal pracovat, a pracovní indikátorové světlo je oranžové.

Tři.Funkce ochrany: Stiskněte tlačítko (OUT) na dvě minuty a zařízení automaticky přestane pracovat.Pokud potřebujete pokračovat v práci, musíte jej uvolnit (tlačítko OUT) a stisknout jej znovu, aby to fungovalo.

 

Za páté, záležitosti, které potřebují pozornost:

První.Při poprvé používání tohoto zařízení je doporučeno používat čerstvé testovací zařízení pro prasečí kůži a používat ho k ošetření, pokud jste plně obeznámeni s výkonem a provozními postupy zařízení.

Dva.Vzhledem k tomu, že to to zařízení může okamžit ě produkovat vysoce teplotní efekty, prosím, udržujte ho správně, pokud není v provozu, aby se zabránilo dětem a lidem, kteří nechápou, že zařízení používá a hraje, aby se zabránilo nebezpečí.

Tři.Nejlepší je, aby se postižené oblasti do třiceti dnů po ošetření s tímto zařízením (jednoduchá péče je dostatečná), není drhnout silou, a ne uměle oloupat kůru.

Čtyřko.Pokud postižená oblast svědí (jemné období růstu masa), neodstrante ji rukama.Asi po dvaceti třiceti dnech se strup sám zřítí.

Pětka.Období obnovy je přibližně tři měsíce.Doporučuje se nejít zázvor (který ovlivňuje hladkost kůže), hovězí (bude produkovat slabé červené), sojová omáčka (bude produkovat slabé černé) během období obnovy.Věnujte pozornost výše uvedenému v období obnovy.Kůže může být obnovena na 95% původní kůže, a pigment může být spálen přímo strojem, bez ohledu na jakoukoli barvu.Pak budou na kůži tenké strupy, a všechny pigmenty v kůži budou soustředěny pod strupy.Když jsou svrab pryč, všechny pigmenty na kůži budou vypadávat bez infekce.

Šestka.Pokud zařízení není používáno po dlouhou dobu, doporučuje se nabít každé tři a ž čtyři měsíce, aby se udržovala životnost elektrického terénu.

Sedmička.Pokud zařízení selže, prosím, nerozmontujte ho a pokuste se ho opravit sám, abyste se vyhnuli nebezpečí.Doporučuje se pokračovat v opravě původního výrobce& 35;39;

Osmička.Je přísně zakázáno čistit zařízení přímo vodou nebo kapalinami, aby se zabránilo vstupu do zařízení a způsobit škody nebo nebezpečí.


未标题-1-恢复的.jpg


Za šesté, odstranit skvrny z oblasti (malé oblasti), tetování (malé oblasti), tukové částice, věkové skvrny, sirungom, prominentní jizvy, pigmentované znaménka, ploché bradavice, bradavice, hyperplazie, vyhlašování jizev, kožní vegetace, také používá Carbonizace zastavit krvácení.

 

Sedm, pooperační opatření

První.Drbeže jsou odstraněny asi 4-10 dnů po operaci, a dočasné kožní erytém nebo pigmentace se objeví v postižené oblasti.Pigmentace postupně po jednom měsíci ustupuje a pigmentace se po třech měsících v podstatě vrací k normálu.Vyhýbání se silné expozici světlu během tří měsíců po léčbě je klíčem k zabránění pigmentaci.

Dva.Nejezte kořeněné jídlo, nepijte alkohol nebo si po operaci vezměte aspirin, aby se předešlo zhoršení reakce po léčbě.

Tři.Po operaci nedělejte místní oblast mokrou nebo infikovanou a udržujte ji čistou.


Osmička.Provozní video krtkového pera


Počítačová platforma Youku video výuky odkaz:http://up.top4top.netCože?spm=a2h0k.8191407.0.0 & od=s1.8-1-1.2

Mobilní platforma Youku video výuky odkaz:http://m.youtuu.comCože?poprvé=15 & zdroj=


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen xiazhifeng Electronic co.,ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top