Co vyměnit, když je plastová sláma zakázána?

Datum vydání:2020-09-23

    Po zákazu plastových brček mnoho lidí přemýšlí, co použít místo plastových brček. V současné době neexistuje žádný zákaz plastových brček na jídlo a pití, s výjimkou papírové slámy používané společností Starbucks. Je velmi obtížné pro přátele, kteří rádi pijí mléčný čaj, pokud dojde ke ztrátě radosti ze slámy, co nahradí plastovou slámu po jejím zákazu? Ve skutečnosti je zákazem ochrana životního prostředí, plastová sláma také příliš znečišťuje životní prostředí.

  a-5_副本.jpg

      Co vyměnit, když je plastová sláma zakázána?

      Existují papírová stébla, existují i ​​další stébla vláknitých rostlin a všechna jsou biologicky odbouratelná.

      Papír Sláma je šetrnější k životnímu prostředí a vyrábí se po vysokoteplotní sterilizaci. Vzory na papíře Sláma jsou v zásadě zelené a ekologicky nezávadné inkousty na vodní bázi a v budoucnu nemusí být žádná plastová Sláma. Všechny jsou nahrazeny papírovými brčky, ale nenechávejte to v pití příliš dlouho. Pijte to hned, jak to půjde.

      Proč platí zákaz plastů?

      Zákaz plastů je zaměřen hlavně na nerozložitelné plastové výrobky, které se obtížně recyklují. Biologicky nerozložitelná sláma, nákupní tašky, plastové fólie je nejobtížnější obnovit, takže je třeba zakázat výrobu a použití. Pokud budete mít čas podívat se na znečištění plastových částic do oceánu, budete znát rozsah znečištění. Dopad plastového znečištění na přežití člověka není v žádném případě alarmující. S biologicky odbouratelnými alternativami neexistuje žádný zásadní technický problém, zejména kvůli současným vysokým nákladům, takže zákaz plastů nepřichází v úvahu, můžete najít nějakou alternativu.

      Jak se dívat na konec zákazu plastové slámy?

      Obyčejní podnikatelé chtějí, aby byly slámy použity jako bezplatné nápoje zdarma, na vlastní náklady obchodu, a biologicky rozložitelné slámy se budou muset na nákladech obchodu ještě zvýšit.

a-6_副本.jpg


      Nyní máte dvě možnosti.

      Jeden : i nadále zdarma a rozdělit náklady na nápoje nebo jiné zboží. Tímto způsobem váš produkt ztratí relativní konkurenceschopnost.

      Dva : žádné nápoje, omezené služby.

      Konečným výsledkem je samozřejmě to, že ho každý nedává zdarma, a pak je sláma účtována 1 juan. Proč? Biologicky odbouratelný, ekologický. Nechci utrácet dolar za brčka, takže brčka v budoucnu nepoužiji.

      Ale stále existují problémy. Nevyrábět plastové slámy není problém pro velké státní podniky, ale malé dílny nelze zakázat a špatné peníze vytlačují dobré peníze, což není dobré ani pro velké podniky.

      Pro skutečné dosažení ochrany životního prostředí je nejdůležitější propagace a vzdělávání, abychom mohli dosáhnout konsensu, spolu s cenově citlivými faktory tržní ekonomiky, není stažení plastů bez příležitosti.


     

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Guilin Crystal Code Electronic Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top