Když se případ mobilního telefonu setká s 200-rok-staré kresby, vytváří to jinou módní jiskru

Datum vydání:2020-06-15

To, co si bereš s sebou každý den, nemusí být ošklivé.Každé gesto, každé gesto, každá chuť.Například tvůj případ s telefonem.


z.jpg


Dnes, pro vás doporučit několik speciální chuť pouzdra na mobilní telefon.Tyto telefonní případy, s jejich spletitými a choulostivými návrhy, jsou daleko od současného kultu sexuality.Všechny jsou založeny na mistrovských dílech " 19th Century Western Arts and Crafts Movement " Tiskař William Morris, umělec umění a řemesla Charles Vause, architekt Owen Jonnes, jejich díla mají dalekosáhlý vliv na modern í a současné dekorativní umění.

14_副本.jpg


V šechny tyto mistrovské díla jsou umístěny v muzeu Victoria a Albert, nebo V & A. V & Muzeum je světová sbírka, 39;největší sbírka s více než 4.6 miliony kusů.Je to také jedno z nejvíce módních muzeí na světě pro umělecké hipstery.

c.jpg


Světová prohlídka Vivian Westwoodové se zde koná, stejně jako retrospektiva práce Alexandra McQueena, kmotra britské módy, wher&OM;101; bezpočet návrhářů a umělců přijíždí na návštěvu pro inspiraci.S cílem nechat více lidí cítit kouzlo umění a design, V & Muzeum Art Store navrhl mnoho jemné a přízemní deriváty.Každý, kdo přijde na návšt ěvu, může pomoci, ale koupí si jich spoustu.

v.jpg


V 2017, V & Muzeum Art Store otevřel v Číně, s několika klasickými mobilními telefony, které byly spuštěny výhradně v obývacím pokoji.Muži i ženy mají v rukou umělecké vlastnosti.Letní speciality, ačkoli styl umění a řemesla je retro, spletitý a vynikající, V & Čínský obchod vybíral a vybíral čtyři umělecká díla specificky s ohledem na letní a#39;39;preference pro ostré vzory z něj čin í letní specialitu.

b.jpg  

William Morris z květin n.jpg




Letní případ je od Williama Morrise& 35; 39;kvetou květiny.Motto Williama Morrise, který dominoval britským spotřebitelským hodnotám po celé dvacáté století, bylo " v domě si nenechávejte nic ošklivého nebo zbytečného. " Dobře.

m.jpg




Odvětví práce Maurice& 35;39; & Muzeum& a=35;39;britské obchody. zz.jpg Tento chladný barevný tón se hodí osobě smluveného větru velmi.Description: A Midsummer Night& 35;39;s Dream Vause&1235;39;s A Midsummer Night&s Dream, s Dream, frame size: 44cm 644 a obývací pokoj na prodej, to je A Midnight& 35; 39;s Dream, který zní vhodně.Je léto, kdy se dá sehnat telefon. xx.jpg








  Případ byl vzat z křídel Charlese Vause& 35;39; vv.jpg




Vause byl hluboce ovlivněn Maurice, a William Morris byl jak jeho učitel a jeho přítel.rafinovanější než Maurice& 35;39;s " jednoduchost a Rigor " Vause řekl, že " Dokonce i ty nejmenší detaily si zaslouží pozornost. " a rozvinul svůj inovativní koncept " Miniatura a autentické štěstí " Dobře.Chci, aby sis dal zápisník na stůl, dal si bradu na sešit, OK, tady, tady, tady, tady je tvůj dárek před svátkem... Notebook Pad!A hlavu PIG& 35;39;Slyšel jsem, že se stěhuješ?Adresa je Love City love road 520, domácí je váš oblíbený Ta, nájemné je vaše láska, pronájem je život.Gratuluji!



Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Shenzhen yayiming Technology Co., Ltd

Pracovní pozice: 外贸经理

oddělení: 外贸部

Telefon společnosti: +86 0755-82597981

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13428963775

webová stránka: yayiming.infocsb2b.com

Adresa: 5th Floor,Bui lding c,Wei xinda Lndustrial Park,Caowei Second lndustrial Zone,Hangcheng Street Baoan District Shenzhen,Guangdong Province, China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top