Kdo dává 10 základní návrhy o tom, jak zabránit nové coronavirus

Datum vydání:2021-01-16

Na pravidelné tiskové konferenci na osmadvacáté, generální ředitel Světové zdravotnické organizace, pan Tan Desai, zavedl deset základních osobních preventivních opatření proti novému coronaviru, včetně pravidelného čištění rukou a povrchů, zamezení cestování během horečky nebo kašle, atd.

Tan Desai řekl na tiskové konferenci ve stejný den, " Zadržování epidemie začíná od vás. " Dobře.Který podává 10 základní doporučení pro osobní preventivní opatření proti novému koronaviru.

1000.jpg

Technologie AI Yiyi vám vřele připomíná, že zimní ochrana nelze ignorovat.Měli bychom si zachovat dobrý zvyk nosit masky a vyhnout se shromáždění v davu.Původní Mori elektrický respirátor přijímá čtyři vrstvy filtrace, filtrační rychlost je stejně vysoká jako 98.4%, přívod elektrického vzduchu se neudusí, ochranný účinek je dobrý a bezpečnost je zaručena!

Nejprve si pravidelně umyjte ruce dezinfekcí na bázi alkoholu nebo mýdlem a vodou.Jedná se o jeden ze způsobů přenosu viru, že ruce se dotknou kontaminovaného povrchu nebo pacient'\\›39;obličej.Proto čištění rukou může snížit riziko přenosu viru.

Za druhé, používat dezinfekční prostředky k pravidelnému čištění povrchu předmětů, jako jsou kuchyňské stoly, židle a stoly.

Za třetí, vlastní studium příslušných znalostí NCV pneumonie, ale zajistit, aby informace pochází ze spolehlivých zdrojů, jako jsou místní nebo vnitrostátní veřejné zdravotní instituce, kteří webové stránky a místní zdravotníci.Pro většinu lidí, počáteční příznaky infekce s novým koronavirem jsou horečka a suchý kašel, ne rýma.Většina infikovaných pacientů je mírná a může být lepší bez jakékoliv zvláštní péče.

Za čtvrté, vyhnout se cestování během horečky nebo kašel.Pokud během letu onemocníte, okamžitě informujte posádku.Kontaktujte ihned po návratu domů zdravotnické pracovníky a sdělte jim, kde a kde byly.

Za páté, při kašlání nebo kýchání, přikryjte rukávy nebo použijte kapesník.Až bude tkáň spotřebována, okamžit ě ji hoďte do uzavřeného odpadkového koše a umyjte si ruce.

Za šesté, lidé přes šedesát let nebo s kardiovaskulárním onemocněním, respiračními chorobami, cukrovkou a jinými základními nemocemi mohou mít vyšší riziko závažných onemocnění po infekci novým koronavirem.Tito lidé by měli přijmout další preventivní opatření, jako je zabránění chození na přeplněná místa nebo místa, kde se nachází& 351;101; mohou komunikovat s pacienty.

Sedmá, až se budete cítit nepohodlně, zůstaňte prosím doma a zavolejte svému lékaři nebo místním zdravotnickým pracovníkům, kteří se budou ptát na vaše příznaky, wher&main;351; byli jste a koho jste kontaktovali.To pomůže získat správné rady nebo jít do správných lékařských a zdravotnických institucí podle pokynů, a zabránit infekci jiných.

Za osmé, když jste nemocný, měli byste zůstat doma, jíst a spát odděleně od své rodiny, a používat různé stolní nádobí a náčiní.

Devátá, pokud máte potíže s dýcháním, okamžitě zajděte za doktorem.

Desáté, je normální a pochopitelné cítit úzkost během epidemie, zejména když žije v zemi nebo komunitě postižené epidemií.Informujte se prosím o opatřeních, která mají zabránit epidemii a kontrolovat ji v našem společenství, a prodiskutujte, jak zajistit bezpečnost na pracovišti a ve škole.

Tan Desai také zdůraznil, že kdo poskytuje obecné pokyny, a jednotlivci by měli následovat vedení svých zemí a konzultovat místní zdravotníky.

谱盾Q5PRO智能电动口罩宣传视频.png

Q5pro inteligentní propagace elektrické maskyvideo.png


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top