Světová banka investuje přes pět miliard dolarů do africké obnovy

Datum vydání:2021-01-13

Světová banka plánuje v příštích pěti letech investovat více než pět miliard dolarů, aby pomohla obnovit znehodnocenou krajinu, zlepšit zemědělskou produktivitu a podporovat živobytí napříč 11 zeměmi v oblastech Sahelu, Čadského jezera a Afrického rohu.


Financování podpoří zemědělství, biologickou rozmanitost, rozvoj společenství, bezpečnost potravin, obnovu krajiny, vytváření pracovních míst, odolnou infrastrukturu, mobilitu venkova a přístup k obnovitelné energii.


" Tato investice pomůže zlepšit živobytí, neboť země se zotaví z coronaviru a současně se budou zabývat dopadem ztráty biologické rozmanitosti a změny klimatu na své lidi a ekonomiky, " Davis Malpass, předseda skupiny Světové banky, řekl během summitu jedné planety, který se prakticky konal na Jan 11.


Moussa Faki Mahamat, předseda Africké unie& 350;110; Komise uvedla, že obnovení přírodních ekosystémů v sužovaných zemích Afriky prospěje jak lidem, tak i planet ě.


Qu Dongyu, generální ředitel Organizace pro výživu a zemědělství, vyzval k naléhavému rozšíření africké a'35;39;Velké zelené zdi, aby obnovila znehodnocenou půdu, vytvořila pracovní místa a řešila změny klimatu.


Podporována Africkou Unio& 350;110; v 2007 je Velkou Zelenou zdí Afrika& 3;39;stěžejní iniciativa pro boj proti změně klimatu a desertifikaci a pro boj s potravinovou nejistotou a chudobou, s cílem obnovit 100 milionů hektarů o 2030.


Qu zdůraznil FAO& 35;39,závazek k iniciativě Velké zelené zdi, v němž uvedl, že organizace OSN spolupracovala s místními komunitami v oblasti Sahelu na komplexním přístupu k obnově půdy tím, že poskytla rostlinolékařské vědy a mechanizaci tradičních zemědělských metod k transformaci zemědělsko-potravinářských systémů a krajiny.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top