Znáte příběh xenonové lampy

Datum vydání:2023-07-22

hid (Vypouštění s vysokou intenzitou) Xenonové lampy jsou typem světelného zdroje běžně používaného v automobilových světlometech a dalších světelných aplikacích. Používá kombinaci xenonových halogenidů a kovů, které jsou vypouštěny za účelem produkce jasného bílého světla. Tato lampa má vlastnosti vysokého jasu, vysoké účinnosti a dlouhé životnosti, takže se široce používá v oblasti automobilového osvětlení.

in v tomto kontextu vznikla skryté lampy. Funguje vytvořením obloukového vypouštění mezi xenonovým plynem a kovovým halogenidem, který vzrušuje atomynebo ionty v halogenidu kovu, což způsobuje, že emituje světlo. Xenonový plyn působí jako pomůcka a stabilizátor spalování, aby bylo zajištěno spolehlivé zapalování a stabilní provoz oblouku. Nejprve poskytují vyšší jas a delší životnostnež tradiční halogenové žárovky. To umožňuje řidiči vidět silnici a okolí jasněji vnocinebo za špatných povětrnostních podmínek, což zvyšuje bezpečnost jízdy. Za druhé, barevná teplota skryté xenonové lampy je blízko k přirozenému bílému světlu, díky čemuž je barva objektů realističtější a snižuje problémy s odlesknou a vizuální únavou. Mnoho automobilů tonabízí jako standardní vybavenínebo jako možnost upgradu, aby řidičům poskytlo lepší osvětlení. Snepřetržitým pokrokem technologie LED však LED světlomety postupněnahradily skryté xenonové lampy a staly senovým hlavním proudem. S vyšší energetickou účinností a menší velikostí se LED světla postupně stávají technologií volby v oblasti automobilového osvětlení. Jeho vysoký jas a dlouhý život je pro tato pole ideální.

this je příběh skryté lampy, jako technologie pokročilého osvětlení, hrála důležitou roli v automobilovém průmyslu a dalších oborech a poskytuje lidem lepší zážitek z osvětlení.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Guangzhou Baoshen Optoelectronics Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top