Osm důvodů, proč je koupání dobré pro vaše zdraví

Datum vydání:2020-07-01

Není pro vás nic lepšího, než objevit něco lahodného nebo příjemného, jako pít whisky a jezdit na koni.Není lepší doba, než je tato, protože žijeme v éře koupání.Dlouhá doba ve vaně nebyla nikdy populárnější nebo nahrána z nějakého důvodu.Takže se připravte na dobré zprávy, které budete mít na srdci; 39;uslyšíte celý den: there's medical value in a long hot bath.Naše dlouholetá kulturní tradice kolem koupací doby vás možná přitahovala k její rozvratné síle, jako je japonská koupací tradice, onSun, nebo římská koupaliště, nebo dokonce křest.Takže, jaké jsou výhody dostat se do vany?Tady je osm důvodů, proč se dnes večer osprchuješ.

První.Koupání může zlepšit náladu

Samozřejmě, že je pěkné se usadit v teplé vodě, ale potěšení má trvalou moc.Psycholog Neil Morris, který zkoumal 80-ti lidí, řekl, že koupání může snížit deprese a pesimismus, protože " Koupání vás může přimět cítit nádhernou kombinaci izolace, klidu a pohodlí. " Blízkost, kterou cítíme, když jsme ponořeni do teplé tekutiny, nám dává smysl v děloze, naznačuje Dr. John Harkap, předseda lékařského poradního výboru na britské nadaci horkých pramenů.Obecně řečeno, koupání přináší pocit pohodlí a relaxace.Tento pocit bezpečí může uvolnit vaši mysl a tělo.

2.Mohou vám pomoci lépe spát

Výhody vysoce kvalitního spánku byly široce uznány, ale jak dosáhnout efektivní 8-hodiny je stále obtížné pro mnoho lidí pochopit.Dlouhodobá teorie je, že nižší teploty jádra pomáhají vyvolat spánek, což je důvod, proč někteří vědci doporučují spát v chladném pokoji.Ale horká koupel před spaním může mít podobný efekt.Naše tělesná teplota dro& 35; 112 je přirozeně v noci, což je signál výroby melatoninu nebo spánkového hormonu.Namáčení v teplé vodě zvýší tělesnou teplotu, zatímco ukončení způsobí, že teplota vašeho těla rychle klesne, čímž se podpoří produkce melatoninu, čímž se lépe připraví na spánek.

3.Horká koupel může pomoci zmírnit bolest svalů

Teplo vede k průtoku krve, což nejen pomáhá cirkulaci (více na to později), ale také pomáhá uvolnit bolesti nebo pevné svaly.Přidání Epson soli do horké koupele bylo prokázáno, že pomáhá snížit zánět způsobený artritidou nebo jiných onemocnění svalů.Protizánětlivé vlastnosti solné lázně také ukázaly pozitivní účinek na lidi s metabolickými onemocněními, jako je typ 2 diabetes mellitus.

4.Koupání může udělat vaše srdce zdravé

Podle některých studií, pravidelné horké koupele mohou pomoci snížit krevní tlak.To je důležité, protože snížení krevního tlaku může pomoci zabránit vážnějším infarktům, jako je infarkt nebo mrtvice.Používáním kalorií pro lepší průtok krve a krevní oběh, vy& hlava-35;39;dáváte svému tělu trochu pohybu.To z nás dělá...

Pětka.Pálí kalorie.

Samozřejmě, bublina je& 35; 39;t tak dobrá jako vodní aerobik nebo aktivní hydroterapie, ale dobrý pot z horké lázně může spálit tolik kalorií jako chůze.

Šestka.Koupání může zmírnit příznaky chladu a chřipky

Steam v horké vaně je účinný na ucpaný nos a kašel.Kožní kongesce je způsobena zánětem nosní dutiny.Steam hýbe cévami v obličeji a nose, čímž uvolňuje sliznici.Jemná koupel může také pomoci vašemu imunitnímu systému lépe bojovat s virem.

Sedmička.Koupání může zmírnit zánět kůže

Zatímco vroupaná koupel udělá vaši kůži náchylnější k podráždění, teplá vodní koupel v kombinaci s některými esenciálními oleji, jako je kokosový olej, olivový olej nebo levandulový olej, a ovesná kaše, může lépe zvlhčovat a léčit suchou nebo podrážděnou kůži.Kromě toho, aromaterapie je dobré pro regulaci vaší nálady nebo snížení stresu.

Osmička.Koupání tě může přimět cítit se víc vzhůru.

Když si dáš horkou koupel, začneš se potit. " Vysvětluje Shannon Vaughn, zakladatel kabelky It& 35;39;je aktivita sama o sobě, takže lidé mají tendenci cítit se po tom svěží. " Ješt ě lepší: jste-li unaveni, koupě vyhasla/a/35;39;39;t;t,že jste ospalí, ale jakmile spíte, pomáhá vám spát hlouběji.

Jak nakreslit konečnou léčebnou koupel

Teplota vody by neměla překročit vaši teplotu.I když horká koupel je skvělá, je lepší pro vaši kůži a imunitní systém.Přidejte růže, levanduli, kalendula, aloe, olej nebo kokosový olej, a ovesnou kaši.Epson sůl je dobrá pro vaše svaly a může snížit šanci na jakoukoli infekci.Uchovávejte části těla, jako je vaše tvář, od vody, aby se předešlo přehřátí.Namoč deset minut, dýchej a relaxuj.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top