Role koupání a pocení

Datum vydání:2020-07-01

Po dlouhém, těžkém dni není nic pohodlnějšího než koupel.Tam si můžeme vychutnat dobrou knihu, popíjet nějaké bubliny, a dopřát si trochu klidu a klidu.

Vana je brilantní nastavení pro váš design koupelny, který nikdy přináší eleganci na žádnou dekoraci.Nicméně, kromě estetických výhod, tam je mnohem více na lázni, než oko může vidět.Kromě pomoci nám relaxovat, horká koupel má mnoho zdravotních výhod.To činí koupání ideální volbou pro ty, kteří potřebují zlepšit krevní oběh nebo kteří chtějí snížit stres.Podívejte se, jak můžete těžit z lesklé nové vany.

Můžou vám přeměnit koupelnu.Za posledních pár let se design vany dramaticky vyvinul, a naštěstí, existují pro vás skvělá řešení, ze kterých si můžete vybrat.Nová vana může nabídnout nový vzhled, nebo zcela změnit koupelnu.Pokud je pečlivě vybrána, následující je rychlá a stručná vana k dispozici:

Nezávislá vana

Volná stojící vana je populární trend a ideální volbou pro bijou koupelna ušetřit prostor.I když používají tolik prostoru jako obyčejná vana, tyto úžasné exponáty umožňují prostor k průtoku kolem, takže je vizuálně lehčí.Volně stojící vana může být umístěna kdekoliv\101; v koupelně, která poskytuje větší flexibilitu pro instalaci.Je však možné, že se budete muset poradit s instalatérem, aby se zjistilo, kde je umístěno hlavní místo;101; lze použít potrubí.

2.jpg Vana na drápové nohy

Vana ve tvaru drápu je ideální pro modern í nebo tradiční tématické koupelny.Obvykle používají tradiční styl curled top, který může vyzařit eleganci v každém prostředí.Mohou být spárovány s dřevěnými nožkami pro skandinávský styl, nebo mohou být spárovány s nádhernými chromovými nožkami pro tradiční styl.Ve většině případů otvor poskytuje prostor pro palubní výplň vany nebo sprchový kout vanou.

2.jpg

Standardní sprchová vana

Standardní vany jsou ideální pro domácí prostředí a jsou obvykle nejlevnější.Vyrobeno z akrylového materiálu, vnějšek je uzavřen koupelnou, snadno se čistí a udržuje.Koupací vany jsou velmi podobné standardním koupacím vanám, ale více funkční.Má tvar obyčejné vany, ale na jednom konci má extra sprchový kout.Sprchová vana je obvykle vybavena sprchovým koutem, který je ideální volbou pro rodinné bydliště.Mohou být seřazeny proti zdi, což vám umožní sprchovat se a sprchovat se bez nutnosti mít; nainstalovat dvě oddělené kryty.

3.jpg

Zvýšit hodnotu atributu

Dát si sprchu může výrazně zlepšit marketing vašeho majetku, který na oplátku zvyšuje cenu vašeho domu.Pokud se nesprchujete, může být váš dům prodán déle než obvykle a může to ovlivnit nabídku kupujícího& a'35;39;To je proto, že malé děti často potřebují koupel, a mnoho poprvé kupující domů obvykle chtějí vytvořit rodinné prostředí orientované.Pokud si mladá rodina chce koupit třílůžkový polorodinný dům, může se jim odrazit od toho, aby si pořídili& protektor;103; vana.

Pro toalety bijou je těžké se vmáčknout do samostatné sprchy a vany.Právě proto je sprchový kout dokonalým a kompaktním řešením, jak zajistit to nejlepší z obou světů.Stačí nainstalovat obrazovku na stávající rovné lázni nebo koupit speciálně konstruovaný sprchový vanou, která je větší na jednom konci než druhý.Instalací sprchy na něj, můžete sprchovat a koupat se v nejmenším prostoru.Kromě toho, v podivně tvarované místnosti, freestyle vana funguje dobře pod okapem šikmé střechy.

Mnoho zdravotních výhod

Koupání není jen relaxační, ale také zdravé pro vás!Hydroterapie je praktikována po staletí, protože používání teplé i studené vody může mít prospěšné účinky na tělo.Koupání je spojeno s mnoha vědecky prokázanými zdravotními výhodami k zajištění optimálního fyzického a duševního zdraví.

Zlepšení zdraví srdce

Pokud nemáte vrozenou srdeční nemoc, horká koupel způsobí, že vaše srdce bude bít rychleji a vaše srdce bude mít zdravé cvičení.Vaše krev se stává méně viskózní, což dělá krevní cévy fungují lépe, zlepšuje krevní oběh těla.Horká koupel může snížit krevní tlak, zlepšit funkci srdce, a dokonce pomoci trávení.

Zvýšit náladu

V 2002 studie na Univerzitě ve Wolverhamptonu zjistila, že jednou za den, obvykle na konci dne, výrazně zlepšil účastníky, a to v oblasti duševního zdraví a podporoval optimismus.Jedná se o kombinaci fyzického komfortu, tepla, izolace a polohy těla.

Asistované dýchání

Vysávání se v horké vodě před hrudníkem může zvýšit vaši vitální kapacitu a přívod kyslíku.Když je voda horká, vaše srdce bije rychleji, přívod kyslíku může být zlepšen, a páru generované bude čistit vaše dutiny a hrudník.

Ulevit bolesti svalů

Horká koupel může být považována za alternativu " kompresory za tepla " který zvyšuje teplotu bolestivého svalu, blokuje senzor bolesti a vytváří analgetický efekt.

Snížit příznaky chladu

Koupel může vyléčit tu hroznou zimu!Koupel won'tem35;39;t make it small, but namáčení se v horké vodě může poskytnout parní terapii.Inhalace páry může vyčistit nosní dutiny a snížit zánět.Je to vynikající metoda pro léčbu nosní obstrukce.Vyšší tělesná teplota je také myšlenka na zlepšení funkce některých prvků vašeho imunitního systému efektivněji.

kontrola hmotnosti

Nedávná nezávislá studie ukázala, že koupání v horké vodě může pomoci snížit hladinu cukru v krvi.Předběžné důkazy naznačují, že ponoření do horké vody koupel na 60 minut produkuje podobné anti-i


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top