Pět vlastností čisté bavlněné stuhy

Datum vydání:2020-09-18

1. Hygroskopičnost: bavlněná stuha má dobrou hygroskopičnost. Za normálních podmínek může páska absorbovat vodu z okolní atmosféry a její obsah vlhkosti je 8–10%. Proto kontaktuje lidskou pokožku a způsobuje, že se lidé cítí měkcí, ale ne tuhý. Pokud se vlhkost popruhu zvýší a okolní teplota je vysoká, obsah vody v pásu se odpaří a rozptýlí, takže bude zachována vodní bilance popruhu a lidé se budou cítit pohodlně.

2. Zadržování vlhkosti: protože bavlněná páska je špatným vodičem tepla a elektřiny, je koeficient tepelné vodivosti velmi nízký a protože bavlněná páska sama o sobě má výhody pórovitosti a vysoké pružnosti, může se mezi nimi akumulovat velké množství vzduchu pásky a vzduch je špatný vodič tepla a elektřiny. Čistá bavlněná páska má proto dobrou retenci vlhkosti a díky ní se lidé při používání čisté bavlněné pásky cítí teplo.

3. Hygiena: bavlněná stuha je přírodní vlákno, její hlavní složkou je celulóza a malé množství voskových látek, látek obsahujících dusík a pektinu. Páska z čisté bavlny byla zkontrolována a procvičena v mnoha aspektech. Při kontaktu s pokožkou nemá žádné podráždění a nepříznivý účinek. Pro lidské tělo je dobré ho nosit po dlouhou dobu.

4. Tepelná odolnost: tepelná odolnost čisté bavlněné pásky je dobrá. Pokud je teplota nižší než 110 ° C, voda na pásu se odpaří a vlákno se nepoškodí. Proto použití, praní, tisk a barvení pásky z čisté bavlny nemají žádný vliv na pásku při pokojové teplotě, což zvyšuje odolnost pásky z čisté bavlny k praní a opotřebení.

5. Odolnost proti alkáliím: bavlněná stuha má větší odolnost vůči alkáliím a páska se v alkalickém roztoku nepoškodí. Tato vlastnost přispívá k praní, dezinfekci a odstranění nečistot po nošení. Současně lze stužku z čisté bavlny barvit, tisknout a zpracovávat tak, aby vzniklo více nových odrůd stužky.

zmkm-800_800.jpg

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Haoxin Textile Co.LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Haoxin Textile Co.LTD

Pracovní pozice: manager

oddělení: Marketing Department

Telefon společnosti: +86 0769-85049176

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13751252675

webová stránka: haoxin.infocsb2b.com

Adresa: No 28 Chuangxing Road,,baisha community five village,humen town dongguan city guangdong province,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top