Jak nainstalovat vodní kladivo Arrester na pračce

Datum vydání:2020-06-15


Kontrola tlaku vody

První věc, kterou můžete udělat, když uslyšíte vodní kladivo ve vašem domě je zkontrolovat   tlak vody.Často uslyšíte mnohem více bušení a klepání zvuky, když domácí tlak vody je příliš vysoký.   Otestovat tlak vody   s obrysem, které může zašroubovat na vnější hadici bryndák nebo za pračkou.Pokud je tlak vyšší než 75 liber na čtvereční palec (psi), pak   Regulátory tlaku by měly být nainstalovány nebo znovu nainstalovány nebo překračovány'35; 101;d, pokud by se stávající systém pokazil.Tlakový regulační ventil by měl pomoci udržovat bezpečný a rovnoměrný tlak vody, a tím zabránit vodní kladivo.

Vyšetřit příčinu

Je možné, že tlak vody v domácnostech je v běžných mezích tlaku, ale že jste nedávno nainstalovali novou pračku, myčku nádobí, nebo   čára ledovce   a to způsobuje vodní kladivo.Pokud je to tak, můžete nainstalovat   arrester vodokladiva   u zdroje, aby se zastavilo bušení.Můžete získat arrester vodokladiva, který se vejde do stávajícího ventilu pro vypnutí vody v každém domácím zlepšování nebo železářství.

Nástroje a zásoby, které budete potřebovat

Nastavitelný klíč

Potrubní klíč

Kleště

Brzdy pro vodní kladiva



Pokyny

Stanovit příčinu

Pozorujte pozorně, abyste zjistili, jaké zařízení nebo zařízení, které se zdá být příčinou bouchání v potrubí.Mycí stroj je pravděpodobným viníkem: můžete zjistit, že potrubí poblíž stroje hlasitě bouchat pokaždé, když stroj, ӓ39;s vodní ventilem těsně náhle.(Vždy se ujistěte, že jste zkontrolovali celkový tlak vody pro dům

Stanovit akční plán

Pokud   pračka na pračku   Dodávka vody je viníkem, pak nainstalovat vodokladiva arresters na teplé i studené vody přívod vody.Existuje celá řada způsobů, jak to udělat, od splynutí do trubek a instalace permanentních vzduchových komor do instalačních trubek běžících do kohoutku, a ž po jednoduché šroubovací zařízení, která se hodí na kohoutek kohoutek wher& 351; hadice pračky jsou připojeny.Toto je nejjednodušší řešení pro většinu lidí.

Nejpravděpodobnější je, že obě strany mají stejný tlak a oba budou vyžadovat opozdilce s vodními kladivy, protože jak teplé, tak studené ventily na pračce jsou postaveny stejné.

Vypněte vodu a odpojte hadice

Vypněte ventily na pračce hadice pevně, pak odpojte hadice od ventilů.Dávejte pozor, aby jste neztratili pračky na konci hadice.

Připojit zavlažovací kladivo

Spojte arrester vodního kladiva s každým ventilem pro přívod vody.Zkontrolujte, zda existují podložky sedící v otočných skořápkách před připojením arresterů kladiva.Pračky mohou snadno spadnout a arrester bez nich špatně unikne.Zatáhněte zadní vrátka pevně na ventil a pak ještě trochu víc kleštěmi, aby byly útulné.

Na ventilech pračky jsou nainstalovány většinou vodokladiv, ale pokyny mohou doporučit jejich připojení přímo do zadní části pračky, aby se ochránily mycí hadice.Problém s připojením arresteru na zadní stranu pračky je, že to může udělat pračku sedět dál od stěny.Pokud je prostor příliš těsný, pak připojení arresterů k ventilům může být jediná možnost.

Spojte hadice na pračky

Připojte hadice s pračkou na arrestery vodních kladiv a ujistěte se, že se hadice s teplou vodou shoduje s přívodem teplé vody.Ještě jednou se ujistěte, že podložky hadic jsou v otočných maticích.

Zapnout vodu, zapnout vodu

Zapněte vodu a zkontrolujte, jestli teče.Pokud nějaké spoje prosakují, utáhněte je o něco víc, pomocí kleští.Úlomky budou pracovat v jakémkoli úhlu, takže je umístit, ale nejlépe pracují pro vaši situaci.

Vaše vodní kladivo by teď mělo být umlčeno.Je však možné, že i ostatní spotřebiče budou muset obdržet stejné zacházení.A je možné, že se bude muset vypořádat s vážnými problémy instalatér, který může do instalatérských trubek nainstalovat trvalé nedoplatky vodních kladiv.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • taizhou fennuo fluid Control Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top