Ultimate Guide to Floor Heating Pipe

Datum vydání:2021-01-15

V domech se používají různé topné systémy a   podlahové vytápění   je jeden z nejlepších způsobů, jak si zahřát domov.Podlahové vytápění může vyzařovat třírozměrné tepelné rozptýlení, takže místnost může udržovat konstantní teplotu i v chladné sezóně.   Nicméně, než vám doma nainstalují trubku na ohřev podlah, musíte vědět pár věcí.

Kolik typů podlahového vytápění (UFH) existuje?Jaký typ podlahy funguje nejlépe s tímto typem topného systému?Naštěstí vám tento průvodce ukáže, jak vybrat nejlepší topnou trubku pro váš domov.

Co je podlahové topení?

Topení podlah zahrnuje montáž trubek do podlahy.Tím se celé patro přemění na radiátor.

Podlahový topný systém ohřívá místnost radiací.Funguje to s principem, že teplý vzduch je lehčí a stoupá nad chladnější vzduch, takže Váš pokoj je pohodlnější.   Topení v podlaze se stalo populární   protože to nevyžaduje tolik jako tradiční radiační systém.

Topení v podlaze má nižší provozní teplotu asi 40 stupňů Celsia, zatímco tradiční systém radiátoru funguje přibližně 65 stupňů Celsia.

Systém ohřívá místnost od země až k potrubí   které jsou instalovány pod podlahou.Systém podlahového vytápění distribuuje teplo rovnoměrně, plus má minimální průtok vzduchu, aby se zajistilo, že teplota udržuje pokoj pohodlně.

Různé typy podlahových topných trubek

Existují dva typy podlahových topných systémů.

Mokré podlahové vytápění   (ohřev teplé vody pod podlahou)

Elektrické podlahové vytápění

Zde se zaměříme především na první.

V podstatě se systém ohřevu pod podlahou spoléhá na potrubí do tepelných místností.The   trubky jsou naplněny teplou vodou který je poháněn tepelným čerpadlem nebo kotlem.Systém je ukryt pod podlahou a trubky jsou zahrabané do šroubu.

Systém ohřevu teplé vody pod podlahou je   nejlépe hodí, když jedinec   plánuje celý dům nebo nové budovy.Koneckonců je tento systém mimořádně energeticky účinný a má nízké provozní náklady.

Někdy může být na povrchu namontován systém ohřevu pod mokrým podlahou pomocí potrubí z   LESSO potrubí Dobře.Povrchově instalovaný systém teplé vody obsahuje izolované panely, které mají kanály určené pro potrubí k sezení.Trubky by mohly být položeny na vršek vaší stávající podlahové konstrukce a jejich funkčnost je podobná jako u pohřbených systémů.

Na druhé straně jsou zde kryty 8217; elektrické podlahové vytápění.Tento systém je snadnější a levnější k instalaci ve srovnání se systémem ohřevu pod mokrým podlahou.Náklady na energii jsou však   poměrně vyšší Dobře.Systém je připojen k elektrickému obvodu vašeho domu a běží přes   termostaty.Je to 8217; je vhodné nainstalovat tento systém v jedné oblasti v domě, jako je koupelna.

Jaké jsou nejlepší trubky pro vytápění podlah?

Existuje několik typů topných trubek.Patří sem:

PE-RT

PB

Tyto trubky fungují jinak na základě použitého materiálu.

Polyethylen (PB) byl použit v domácích instalačních systémech.Zajišťuje nepřerušované energeticky účinné vytápění obytných, obchodních a průmyslových budov a městské infrastruktury.Vynikající výkonnost PB potrubních systémů pro podlahové vytápění z něj učinilo základní servisní technologii pro modern í, energeticky efektivní výstavbu a výstavbu.To bylo.   levný a nabízí spoustu výhod   u jiných materiálů, jako je flexibilita, snadná instalace, odolnost vůči mrazu.

PE-RT je zkratka pro … polyetylen při zvýšené teplotní rezistenci 8217;.Je navržena pro systémy ohřevu pod podlahou na bázi vody.Polyethylen má vynikající vlastnosti při vysokých tlacích a teplotách, stejně jako je velmi flexibilní a snadno se používá.Není korozivní a má velmi dobrou odolnost proti mrazu.Je také děsivě odolná a má vysokou sílu nárazu.   LESSO roura 8217s PE-RT   je zcela šetrné k životnímu prostředí a lze snadno rozpustit a recyklovat.Je to ideální instalatérský systém pro vytápění podlah.

Nejlepší potrubí musí být také odolné vůči korozi a mají vysokou odolnost vůči teplotě a tlaku.Musí být také flexibilní.

Jak hluboké jsou podlahové topné trubky?

Na základě velikosti topné trubky a typu podlahy, které máte, musí být trubka položena v konkrétní hloubce.Obvykle, maximální tepelný výkon pro UFH je   70 W/m2   pro dřevěné podlahy a   100 W/m2   na betonové podlahy.

Aby tyto systémy fungovaly efektivně, musí být dům postaven v souladu se stávajícími stavebními předpisy.S předpisy by každý pokoj měl dostat teplo, které potřebuje.Čas, který trvá, než tento topný systém zahřeje místnost, závisí také na materiálu podlahy.

Například,   potrubí položené v 150mm pod betonovou deskou bude trvat asi čtyři hodiny ohřát celý dům na patnáct stupňů Celsia Dobře.Na druhou stranu, cementové šroubování by bylo asi 75mm tlusté, což bude trvat UFH až dvě hodiny na zahřátí celého domu.

Jak položit podlahové topení potrubí?

Zde jsou základní kroky pro instalaci podlahových topných trubek.

Ujisti se, že máš vše, co potřebuješ.Příprava je nezbytná.

Položte izolaci pro mokré UFH

Připojte potrubí k ohřevu podlahy k potrubí

Začněte s pokládáním potrubí.

Ujisti se, že se potrubí zabezpečí k izolaci pomocí svorek.

Zajistit, aby trubky měly správný odstup pro maximální tepelné rozložení

Připravte šroubovák a pak ho opatrně přelijte přes zabezpečený potrubní systém.

Ujistěte se, že je šroubovák stabilizovaný.

Polož tu podlahu.

Jak si vybrat typy podlahového vytápění?

Při nákupu topných trubek je třeba zvážit mnoho faktorů.Níže je několik hlavních bodů, které bychom měli mít na paměti.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • GUANGDONG LESSO LIGHTING CO .,LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
GUANGDONG LESSO LIGHTING CO .,LTD

Telefon společnosti: +86 0757-29392635

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13715544233

webová stránka: lesso.infocsb2b.com

Adresa: LIANSU factory area, Dam Industrial Park, Longjiang town, Shunde district, Foshan City, Guangdong Province, China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top